Fenerbahçe’ye Szalai teklifi! Rakamı İtalyanlar duyurdu

21.06.2021 - 19:00 | Son Güncellenme: 21.06.2021 - 19:05

EURO 2020’de Avrupa’nın dikkatini çeken Attila Szalai için Atletico Madrid’den sonra Atalanta da devrede. Fenerbahçe’ye transfer teklifi bile yapıldı.

Fenerbahçe’ye Szalai teklifi! Rakamı İtalyanlar duyurdu

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Fenerbahçe’nin  bu sezon kadrosunda tutmakta en ço zorlanacağı isim Attila Szalai olacak gibi görünüyor. Macaristan Milli Takımı'yla EURO 2020’de mücadele eden stoper oynadığı 2 maçta Avrupa kulüplerini hayran bıraktı.

Fransa'nın yıldızlarını iyi tuttu 

Genç futbolcunun özellikle 1-1 biten Fransa maçında Karim Benzema, Kylian Mbappe ve Antoine Griezmann gibi dünya starları karşısında ortaya koyduğu kendinden emin görüntü büyük beğeni topladı.

Macarlara göre Atletico Madrid istiyor

Macar Blikk gazetesi, Szalai’yi La Liga şampiyonu Atletico Madrid’in istediğini yazmıştı. İtalyan basını ise Atalanta’nın bu futbolcuya ciddi olarak talip olduğunu açıkladı. 

 

3'lü savunmada İtalyanları hayran bıraktı

İtalyan futbol sitesi CalcioWeb'de yer alan habere göre; Fenerbahçeli futbolcu Serie A ekibinin transfer listesinde. Özellikle Atalanta gibi 3'lü savunma oynayan Macaristan'da defansın solunu kontrol eden Szalai'nin performansı İtalyan kulübünü harekete geçirdi.

Havadan da yerden de geçit vermiyor

Haberde 23 yaşındaki stoperin hem yerden hem havadan güçlü bir görüntü vermesi, bunun yanında bir savunma oyuncusu için hızlı olması Serie A ekibinin dikkatini çeken unsurlar olarak sıralandı. 

 

Gasperini transfere onay verdi

Ayrıca Atalanta Teknik Direktörü Gian Piero Gasperini'nin de Szalai transferi için onay verdiği kaydedildi. CalcioWeb, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek Atalanta’nın Attila Szalai için 10 milyon Euro’yu gözden çıkardığını ve Fenerbahçe ile temasa geçerek cevap beklediğini duyurdu.

Şimdiden bonservisini 5'e katladı

Devre arası geldiği Fenerbahçe’de 21 maça çıkan Szalai 3 gole imza atmıştı. Sarı-lacivertli kulüp, Macar futbolcuyu Apollon Limasol’dan 2 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler