Fenerbahçe'ye transferde Vinicius Souza ve Marcelo'dan kötü haber

27.06.2022 - 18:21 | Son Güncellenme: 27.06.2022 - 18:28

Transfere Lincoln ve Bruma'yı kadrosuna katarak başlayan Fenerbahçe'ye listesinde yer alan iki yıldız futbolcudan kötü haber geldi. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'ye transferde Vinicius Souza ve Marcelo'dan kötü haber

Jorge Jesus yönetiminde bir yandan yeni sezon hazırlıklarını bir yandan da kadro planlaması çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, ilk olarak kadrosunu Lincoln Henrique ve Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı Bruma ile güçlendirmişti.

Orta saha ve sol bek arayışı

Orta sahada Luiz Gustavo ve sol bekte Filip Novak'ı birinci opsiyon olarak düşünmeyen ve iyi teklif gelmesi halinde satılabilir raporu veren Jorge Jesus bu iki mevkiye transfer istiyor. Bu doğrultuda listesindeki isimler için girişimde bulunan sarı lacivertli takıma iki futbolcudan kötü haber geldi.

Fenerbahçe'ye Vinicius Souza için olumsuz yanıt

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Kanarya'nın transfer listesinde yer alan 23 yaşındaki Brezilyalı merkez orta saha Vinicius Souza için kulübü Lommel ile yaptığı görüşmeler tıkanma noktasına geldi. Fenerbahçe. Souza'yı satın almak için yaptığı resmi teklife Belçika ekibinden olumsuz yanıt aldı.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Jesus'un mutlaka alınsın dediği isim ve biletini kestiği 4 futbolcu...
Habere Git

Bonservisini vermek istemiyorlar 

Lommel'in sahibi olan City Group, Brezilyalı orta sahanın bonservisini vermek istemediğini Fenerbahçeli yetkililere iletti. Vinicius Souza'yı sadece kiralık vermek isteyen Belçika temsilcisi, oyuncularını isteyen Brugge, Genk, Ajax, PSV ve Celtic ile görüşmelerine devam ediyor.

Fenerbahçe masadan kalktı

Bununla beraber Fenerbahçe, Vinicius Souza transferinde masadan kalktı. Sarı lacivertliler, Vinicius Souza'nın transferini sadece 'bonservisiyle' istiyor.

Marcelo için flaş iddia

Öte yandan Fenerbahçe, sol bek için Real Madrid'den ayrılan dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız Marcelo'yu gündemine almıştı. Sarı lacivertliler Brezilyalı futbolcuya teklifini sunup beklemeye geçerken, İspanyol basınından flaş bir iddia geldi.

ABD'ye mi gidiyor?

ABD MLS Ligi ekiplerinden Los Angeles FC'nin Marcelo'yu kadrosuna katmaya yakın olduğu belirtildi. Brezilyalı futbolcunun eski takım arkadaşı Gareth Bale ile Los Angeles FC'de yeniden buluşabileceği ifade edildi.

 

Haberde ayrıca, Los Angeles FC'nin yanı sıra Los Angeles Galaxy'nin de 34 yaşındaki sol beke ilgi duyduğu vurgulandı. Marcelo transferinde Milan ve Getafe'nin de alternatifler arasında olduğu öne sürüldü. Marcelo'nun Madrid'de yaşamaktan mutlu olduğu ve bu nedenle Getafe'ye sıcak bakabileceği ifade edildi.

 

Senin için hazırladığımız haberler