Fenerbahçe’ye transferde kötü haber! İspanyol ekibi hızlı davrandı

Burak Alaca
04.03.2024 - 17:18 | Son Güncellenme: 04.03.2024 - 17:42

EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'ya yaz ayları için transferini düşündüğü bir isimden kötü haber geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçe’ye transferde kötü haber! İspanyol ekibi hızlı davrandı

AJANSSPOR - HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun yaz ayları için ilgilendiği bir isimden Sarı-Lacivertlilere kötü haber geldi.

Fenerbahçe transferini istedi takımı kadroda tuttu

Fenerbahçe'nin yaz ayları için ilgilendiği Baskonia'nın 26 yaşındaki Litvanyalı forvet Tadas Sedekerskis, İspanyol ekibi ile olan sözleşmesini uzattı.

Sözleşmesi bu yaz bitiyordu

2.06'lık Sedekerskis'in yaz aylarında takımı ile olacak sözleşmesi bitecekken, sağlanan anlaşma ile takımıyla olan birlikteliği 2029 yılına kadar uzamış oldu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye transferde iyi haber! Rakibin bütçesi yetmiyor...
Habere Git

Transferi için önemli EuroLeague ekipleri devredeydi

Yıldız oyuncunun yaz ayında serbest kalma ihtimaline karşın başta Fenerbahçe ve Maccabi Tel Aviv olmak üzere önemli EuroLeague ekipleri süreci yakından takip ediyordu.

Talepleri dudak uçuklattı

Tadas Sedekerskis'in yeni imza atacağı sözleşme için kulüplerden yıllık 1 milyon Euro bandında bir maaş talep ettiği iddia edilmişti.

EuroLeague'in parlayan yıldızlarından oldu

Bu sezon EuroLeague'de Baskonia 23 maça çıkan Sedekerskis; 9.8 sayı, 7.0 ribaunt, 1.4 asist ve 15.7 verimlilik puanı ortalamları ile önemli çıkış yakalayan oyunculardan biri oldu.

İlgini Çekebilir
Ergin Ataman'dan dünya devine göz dağı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler