Ivan Perisic'den Fenerbahçe'ye Kötü Haber | Transfer Haberleri

08.07.2023 - 09:44 | Son Güncellenme: 08.07.2023 - 09:57

Transfer haberleri... İngiliz basını, Fenerbahçe ile adı anılan Ivan Perisic'in ülkesi Hırvatistan'a döneceğini iddia etti. İşte haberle ilgili tüm detaylar...

Ivan Perisic'den Fenerbahçe'ye Kötü Haber | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Gelecek yıl şampiyonluk hasretine son vermek isteyen ve dünya yıldızlarına yönelen Fenerbahçe'nin Tottenham ile yollarını ayıran yıldız oyuncu Ivan Perisic'e kanca attığı iddia ediliyordu. 34 yaşındaki oyuncunun ülkesine dönmeye yakın olduğu iddia edildi.

Perisic'in Hajduk Split'le anlaştıği iddia ediliyor

İngiliz basınından football.london'ın haberine göre F.Bahçe ile adı anılan Perisic'in ülkesi Hırvatistan'a döneceğini iddia etti. Haberde; 34 yaşındaki futbolcunun Hajduk Split'le anlaştığı öne sürüldü ve Tottenham ile sözleşme feshi için görüşmelerin devam ettiği bilgisi paylaşıldı. İvan Perisic'in maaşından da büyük ölçüde feragat ettiği belirtildi.

İtalyan gazetecü Di Marzio da güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olan 34 yaşındaki kanat oyuncusunun fesih görüşmelerini tamamlanmasının ardından imza için Hırvatistan'a gideceğini aktardı.

İlgini Çekebilir
Alman devi Fenerbahçeli savunmacıyı istiyor
Habere Git

6 kupa kazandı

Tottenham ile 1 yıl kontratı bulunan Perisic, Almanya’da 2 farklı kulüple şampiyonluk yaşadı ve Bayern Münih’te Devler Ligi kupasını kaldırdı. Hırvat futbolcu, Inter, Wolfsburg ve Dortmund’ta da toplamda 6 kupa kazandı.

Perisic tatilini Türkiye'de yapıyordu

Öte yandan Fenerbahçe ile adı anılan Ivan Perisic, yorucu sezonun ardından tatilini Türkiye'de yapıyordu. 34 yaşındaki Hırvat futbolcu, tatilini Arda Turan, Emre Belözoğlu, İrfan Can Kahveci ve Acun Ilıcalı ile aynı otelde gerçekleştirdi.

Perisic'den Acun Ilıcalı ile samimi görüntüler

Yıldız futbolcu Perisic, geçtğimiz günlerde Acun Iıcalı, İrfan Can Kahveci, Arda Turan ve Emre Belözoğlu ile birlikte plaj voleybolu oynadı.

Perisic ile Acun Ilıcalı'nın samimi anlarını gören sarı-lacivertli taraftarlar, sosyal medyada yaptıkları yorumlarla yıldız futbolcunun Fenerbahçe'ye gelmesi yönünde yorumlar yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler