Fenerbahçe’ye transferde Mourinho çalımı! Aklını çeldi

04.06.2021 - 00:14 | Son Güncellenme: 04.06.2021 - 00:25

Yeni sezonda Roma’nın teknik direktörlüğünü yapacak olan Jose Mourinho, transferde adı Fenerbahçe ile anılan Jerome Boateng’de ısrarcı. İşte detaylar…

Fenerbahçe’ye transferde Mourinho çalımı! Aklını çeldi

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Bayern Münih’e uzun yıllar sonra veda eden Jerome Boateng, Avrupa’daki transfer haberlerini süslemeye devam ediyor. Dış basında Alman milli stoper ile adı geçen kulüplerden biri de Fenerbahçe.

Fenerbahçe İtalyanlar'la yarışıyor

Son olarak İtalyanların ünlü yayın organı La Gazzetta dello Sport, tecrübeli savunma oyuncusunun peşinde Fenerbahçe, Roma ve Lazio’nun olduğunu yazdı.

 

Boateng'in gönlü Roma'da

Ancak haberde sarı-lacivertliler adına olumsuz bir bilgiye de yer verildi. Çünkü İtalyan medyasına göre, Boateng'in gitmek istediği kulüp Roma.

Mourinho Boateng'i istiyor

Aynı şekilde Roma'nın yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun da Boateng'in transfer edilmesinde ısrarcı olduğu ifade edildi. Ünlü çalıştırıcının bu istekli tavrının Alman futbolcunun seçimini de etkilediği kaydedildi. 

Mesut Özil'in takım arkadaşı

32 yaşındaki Jerome Boateng 2011-12 sezonundan bu yana Bayern Münih forması giyiyordu. Alman Milli Takımı’nda 74 kez görev alan ve Mesut Özil’in takım arkadaşı olan tecrübeli futbolcunun kardeşi Kevin-Prince Boateng ise geçen sezon Beşiktaş’ta oynamıştı.  

Senin için hazırladığımız haberler