Fenerbahçe'ye transferde şok! Yıldız futbolcu veto yedi...

13.07.2024 - 13:28 | Son Güncellenme: 13.07.2024 - 13:43

Son dakika transfer haberleri. Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Ahli forması giyen ve ismi Fenerbahçe ile anılan Allan Saint-Maximin veto yedi...

Fenerbahçe'ye transferde şok! Yıldız futbolcu veto yedi...

AJANSSPOR-HABER

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında sürdüren Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'ye transferde kötü haber geldi.

Saint-Maximin'in transferinde pürüz çıktı

Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al-Ahli'de forma giyen ve Fenerbahçe'ye transfer olacağı konuşulan Allan Saint-Maximin'in transferinde pürüz çıktığı belirtildi.

Transferi veto edildi

Suudi Arabistan basınından Bayt Alahli'nin haberine göre; Suudi Arabistan Federasyon Finansal Sürdürülebilirlik komitesinin, Saint-Maximin'in Fenerbahçe'ye kiralık transferini veto ettiği iddia edildi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe transferi bitirdi! Kiralık anlaşma ve satın alma önceliği...
Habere Git

Fenerbahçe'den daha iyi bir teklif bekliyorlar

Haberde, Al-Ahli'ye kiralama ödemesi içermemesi nedeniyle teklifin kabul edilmediği ve Fenerbahçe’den de daha iyi bir teklif getirmelerini istedikleri belirtildi.

Bilindiği üzere Fenerbahçe, Fransız futbolcu ile kiralık olarak anlaşmaya varmıştı. Yıldız futbolcu yıllık 7 milyon Euro kazanacak. Bu paranın 4.5 milyon Euro'luk kısmını Fenerbahçe, kalan 2,5 milyon Euro'luk kısmını ise Al-Ahli karşılaşayacaktı.

Fenerbahçe bu transfer için herhangi bi kirama bedeli ödemeyecek, Fransız futbolcunun satın alma zorunluluğu olmayacak ancak öncelik sarı lacivertlilerde olacaktı. Ayrıca Fenerbahçe sezon sonunda 10 milyon Euro ödediği takdirde Allan Saint-Maximin'i bonservisiyle kadrosuna katabilecekti.

İlgini Çekebilir
Montella'dan Juventus-Ferdi Kadıoğlu iddialarına yanıt!
Habere Git

Al-Ahli performansı

30 Temmuz 2023 tarihinde Newcastle United'dan 27.2 milyon Euro karşılığında Suudi ekibine transfer olan ve 30 Haziran 2026 yılına kadar sözleşme imzalayan 27 yaşındaki futbolcu, görev aldığı 31 maçta 4 gol ve 10 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler