Fenerbahçe'ye transferde 'süper' golcü iddiası!

11.06.2020 - 08:41 | Son Güncellenme: 11.06.2020 - 08:44

Fenerbahçe'nin gelecek sezon için kadrosuna katmak istediği golcüler listesinde Mario Mandzukic'in olduğu gündeme geldi. Fenerbahçe, Mario Mandzukic'i transfer edecek mi? Son gelişmeler..

Fenerbahçe'ye transferde 'süper' golcü iddiası!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Sarı-lacivertliler, Mario Mandzukic ile görüştü mü? Mandzukic transfer edilecek mi? Detaylar haberimizde…

Fenerbahçe gelecek sezon yıldız bir golcü almak istiyor

Fenerbahçe, gelecek sezon genç ve düşük maliyetli futbolculara yönelecek. Ancak; sarı-lacivertlilerin forvet hattına flaş bir transfer yapmak istediği konuşuluyor.

‘Hedefte Mario Mandzukic var’ iddiası

Katar’dan Al Kass Sport’un haberine göre; Fenerbahçe, Al Duhail ekibinde mutsuz olan Hırvat golcü Mario Mandzukic’i renklerine bağlamak istiyor.

Fenerbahçe nasıl bir transfer planı yapıyor?

34 yaşındaki golcü futbolcu için Fenerbahçe’nin Al Duhail’e, “Maaşının 2 milyon Euro kadarını biz ödeyebiliriz. Kiralama bedeli vermeyiz” teklifinde bulunduğu öne sürüldü.

Mandzukic bu sezon kaç gol attı?

Mario Mandzukic bu sezon Katar ekibinde 2 maçta 1 gole imza attı. Golcü oyuncu daha önce Juventus, Atletico Madrid, Bayern Münih, Wolfsburg, Dinamo Zagreb ve NK Zagreb takımlarında oynamıştı.

Forvet hattında en çok dikkat çeken isim Muriç

Fenerbahçe’de forvet pozisyonunda Vedat Muriç, Mevlüt Erdinç, Allahyar ve Max Kruse bulunuyor. Bu isimler arasından Muriç’in Avrupa’dan bazı kulüplerin transfer gündeminde olduğu sıkça dillendiriliyor.

Daha önce Beşiktaş ile de anılmıştı

Öte yandan Mario Mandzukic, Beşiktaş’ın da transfer gündemine gelmişti. Siyah-beyazlılar, yüksek maliyeti sebebiyle bu transferi askıya almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler