Fenerbahçe'ye transferde sürpriz golcü!

24.08.2021 - 10:30 | Son Güncellenme: 24.08.2021 - 12:44

Fenerbahçe transfer haberi... Forvet transferi yapmak isteyen Fenerbahçe'ye önerilen son isim Stephane Bahoken oldu. Bahoken Fenerbahçe'ye mi geliyor?

Fenerbahçe'ye transferde sürpriz golcü!

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, forvet pozisyonu için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin gündemine son gelen isim Angers forması giyen Stephane Bahoken oldu. Detaylar haberde...

Bahohen Fenerbahçe'ye önerildi

Fanatik'te yer alan habere göre; Moussa Dembele, Keita Balde, Hee-chan Hwang için girişimlerde bulunan Fenerbahçe’ye sürekli menajerlerden de oyuncu önerileri geliyor. Stephane Bahoken de Fenerbahçe'ye önerildi.

Uygun bir bedelle transfer olabilir

29 yaşındaki golcü futbolcunun sözleşmesi sezon sonu itibarıyla sona erecek. Angers ekibinden ayrılmayı düşünen Bahoken’in bu nedenle uygun bir bedelle transfer olabileceği iddia edildi.

Stephane Bahoken'in performansı

Bahoken, Kamerun Milli Takımı’nda da 14 kez görev yaptı. 29 yaşındaki forvet, Angers’te bu sezon 3 lig maçında 64 dakika sahada kaldı ve 1 gol attı. Bahoken, geçen sezon ise ligde 30 karşılaşmada 6 gol attı.

Son karar Pereira'nın 

Forvet mevkisi için birçok alternatif isimle görüşen Fenerbahçe yönetimi, Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın istemesi halinde oyuncuyu değerlendirebileceği konuşuluyor.

Senin için hazırladığımız haberler