Lyon'da Jerome Boateng, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe'ye önerildi

Orhan Gülek
27.12.2022 - 17:22 | Son Güncellenme: 27.12.2022 - 17:31

Fenerbahçe'ye ara transfer için sürpriz öneriler gelmeye devam ediyor. Sarı lacivertlilere son olarak Lyon'dan Alman savunmacı Jerome Boateng önerildi.

Lyon'da Jerome Boateng, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe'ye önerildi

AJANSSPOR - HABER

Dünya Kupası arasından istediği şekilde dönemeyen Fenerbahçe, Süper Lig'deki liderliğini kaptırdı. Teknik direktör Jorge Jesus, yönetimden takviye istedi. Gelişmeler sonrası Olimpik Lyon forması giyen Alman savunma oyuncusu Jerome Boateng, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe'ye önerildi.

Savunmaya takviye

Fotomaç'ın haberine göre sarı-lacivertli yönetim savunma hattına takviye yapmak için harekete geçti. Lyon'un tecrübeli stoperi Jerome Boateng'in, menajerler tarafından Fenerbahçe'ye önerildiği ifade edildi.

Boateng, Fenerbahçe'ye gelmeye istekli

Lyon'da mutsuz olan ve takımdan ayrılmak isteyen 34 yaşındaki stoperin yeni bir maceraya hazır olduğu kaydedildi. Boateng bu sezon Fransız ekibinde 4 maçta forma giydi. Alman stoperin adı yaz transfer döneminde Galatasaray ve Trabzonspor'la da anılmıştı.

Son karar Jorge Jesus'un

Boateng konusundaki karar ise Jorge Jesus'un. 34 yaşındaki futbolcunun Lyon ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.
 

Jerome Boateng'in kariyeri

Jerome Boateng, kariyerinde Hertha Berlin, Hamburg, Manchester City, Bayern Münih gibi takımların formasını giydi.

Jerome Boateng'in performansı

Boateng, Almanya Milli Takım formasıyla da 76 maça çıktı ve 1 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler