Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili Sinan Güler'den ilk açıklama!

03.07.2017 - 17:19 | Son Güncellenme: 03.07.2017 - 17:19

Galatasaray'dan ayrılarak Fenerbahçe Doğuş'la 2+1 yıllık bir anlaşma sağlayan 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu Sinan Güler, transferle ilgili olan ilk açıklamasını sosyal medya hesabından yaptı.

Sinan Güler'in açıklaması;

"Bugün hayatımda yeni bir sayfa açarak 4 sezon boyunca formasını giydiğim Galatasaray'dan ayrılıyorum. 4 yıl boyunca kazandığımız başarılarımızı, sevinçlerimizi, üzüntülerimizi ve tüm paylaştıklarımızı gözümün önüne getirdiğim zaman; Galatasaray'dan huzurlu bir şekilde ayrıldığımı söyleyebilirim. Tüm bu süreç boyunca bana olan desteğini her platformda sunan Galatasaray camiasına içten teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim.

Kariyerime Fenerbahçe Doğuş'ta devam etmeye karar verdim. Bu kararımdaki en büyük etkenler, Fenerbahçe Doğuş'un son yıllarda kararlı bir şekilde Euroleague şampiyonluğu hedefiyle yola çıkması ve Avrupa basketbolunda büyük bir atılım yapmasıdır. Açıkçası, bu hedef ve yeni bir mücadeleye dahil olmak beni heyecanlandırıyor. Bu sezon daha da büyüyecek olan yapı ile birlikte, kariyerimin bu noktasında Fenerbahçe Doğuş'ta oynamanın en doğru karar olduğunu düşünüyorum. Bu transferin gerçekleşmesinde emeği geçen Fenerbahçe yönetimine, sayın Maurizio Gherardini'ye ve sayın Zeljko Obradovic'e teşekkür ederim.

Son olarak bu yaz itibariyle Milli Takımdaki arkadaşlarımla en önemli hedefimiz, ülkemizde düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'nda istediğimiz noktalara ulaşmak ve iyi bir sonuç almak olacak. Bu hedefe ulaşmak için yüksek konsantrasyonla iyi bir hazırlık dönemi geçirmemiz ve hem fiziksel hem de zihnen hazır olmamız gerekiyor. Bu yüzden, transfer sürecimin Milli Takım kampı başlamadan neticelenmesinden dolayı memnun olduğumun bilinmesini isterim."

Senin için hazırladığımız haberler