Berke Özer'den Fenerbahçe'ye veda

Feride Kara
25.05.2022 - 19:42 | Son Güncellenme: 25.05.2022 - 19:53

Sarı lacivertli takımın genç file bekçisi Berke Özer sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla Fenerbahçe'de geçen kariyerinin son bulduğunu duyurdu.

Berke Özer'den Fenerbahçe'ye veda

Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona eren kaleci Berke Özer sarı-lacivertli kulüpten ayrıldığını duyurdu.
 

Berke Özer'den veda paylaşımı

"Büyük Fenerbahçe Ailem,

Kahramanlarımın forma giydiği, genç yaşta bir taraftarı olarak kapısından adım attığım kulübümden, Fenerbahçem’den ayrılıyorum.

Duygularım karmakarışık. Ne anlatsam ne söylesem eksik olacak. Kendimi bildim bileli, renklerini her gördüğümde kalbimi titreten, 4 yıldır ise büyük bir gurur ile sırtımda formasını, kalbimde armasını taşıdığım çocukluk aşkımdan ayrılmak benim için gerçekten zor. Ancak biliyorum ki o kapı bana her zaman ardına kadar açık.

Bu geçen süre benim için inanılmaz bir tecrübe oldu. Bana ilk günden itibaren büyük destek oldunuz. Sizlerle beraber üzüldüm, sevindim, ağladım, güldüm. En iyi şekilde bu formaya hizmet etmek için de çok çalıştım.

Sevgili ailem, Fenerbahçem’e belki saha içinden artık destek olamayacağım; ama kalbim ve ruhum ile tüm desteğim sürmeye devam edecek. Bu ayrılık asla bir veda değil. Fenerbahçe’nin bir parçası, bir taraftarı olmanın gururunu ve mutluluğunu her zaman en derinden yaşamaya devam edeceğim.

Bu süreçte bana desteklerini esirgemeyen Başkanımız Sayın Ali Koç’a, yöneticilerimize, hocalarıma,takım arkadaşlarıma,tüm kulüp personeline ve beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan büyük Fenerbahçe taraftarına çok ama çok teşekkür ediyorum.

Hakkınızı helal edin."

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin Sörloth transferinde flaş gelişme
Habere Git

20 maçta 20 gol yedi

Fenerbahçe macerası 2018/19 sezonunda Altınordu'dan transfer olarak başlayan Berke Özer Fenerbahçe formasıyla 20 resmi maçta görev yaptı ve kalesinde 20 gol gördü. İki sezonu Belçika ekibi Westerlo'da kiralık olarak geçiren Berke, Westerlo'da ise 46 maça çıktı ve 49 gol yedi.

Senin için hazırladığımız haberler