Fenerbahçe'ye Vedat Muriç piyangosu

18.11.2020 - 11:01 | Son Güncellenme: 18.11.2020 - 11:10

Son dakika Fenerbahçe haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Vedat Muriç ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Lazio'nun Kosovalı yıldızın taksitini geç ödemesi durumunda sarı-lacivertli takıma %18 ekstra bir ödeme daha yapacağı belirtildi. İşte sözleşmede yer alan detaylar...

Fenerbahçe'ye Vedat Muriç piyangosu

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Fenerbahçe'den İtalya Serie A Ligi ekibi Lazio'ya 17.5 milyon Euro'ya transfer olan Vedat Muriç'in sözleşmesinde yer alan bir detay ile ilgili İtalyan basınında bir iddia ortaya atıldı.

İlk taksit ödendi

II Tempo'da yer alan habere göre, Lazio'nun 17.5 milyon Euro'yu sarı-lacivertli takıma 4 taksit şeklinde ödeyeceği ve ilk taksit olan 4 milyon 875 bin Euro'yu da yatırdığı belirtildi.

İkinci ödemeyi ertelemek istiyorlar

İkinci ödemenin de ilk ödeme ile aynı olduğu ve Lazio'nun bu ödemeyi ocak ayına kadar ertelemeye çalıştığı öğrenildi. İtalyan ekibinin normalde ikinci ödemeyi bu yılın son ayına kadar yapması gerekiyordu. 

Bir ay içinde ödemezse %18 daha fazla...

Lazio'nun ikinci taksiti bu yılın sonuna kadar ödememesi durumunda sözleşme gereği %18 daha fazlasını Fenerbahçe'ye verecek. Bu ücrette yaklaşık olarak 900 ila 950 bin Euro arası gibi bir ücrete tekabül ediyor.

Sözleşmesi ne zaman sona eriyor?

Öte yandan Lazio ile 2025 yılına kadar sözleşme imzalayan Kosovalı oyuncu; bu sezon forma giydiği 7 maçta gol atma başarısı gösteremedi. 

Fenerbahçe'nin Vedat Muriç KAP açıklaması şu şekilde:

Vedat Muriç'in İtalyan Kulübü S.S. Lazio'ya, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 17.500.000 Euro net bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır.

Transfer bedeline ilaveten, S.S. Lazio kulübünün sportif sonuçlarına bağlı olarak S.S. Lazio, Kulübümüze aşamalı olarak azami net 2.500.000 Euro bonus bedeli ödeyecektir.

Ayrıca, S.S. Lazio tarafından Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde S.S. Lazio tarafından elde edilecek transfer bedeline bağlı olarak Kulübümüze %5 bonus bedeli ödeyecektir.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler