Fenerbahçe'ye Wilfried Zaha sürprizi!

30.08.2024 - 16:23 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 16:18

Galatasaray'dan ayrılmaya hazırlanan Wilfried Zaha, transferin resmiyete dökülmesi halinde UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin rakibi olacak. Detaylar...

Fenerbahçe'ye Wilfried Zaha sürprizi!

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu. Buna göre Galatasaray'dan ayrılmaya hazırlanan Wilfried Zaha, yeni takımıyla Fenerbahçe'ye Kadıköy'de rakip olmaya hazırlanıyor.

Rakipleri belli oldu

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu. Sarı-Lacivertliler; Slavia Prag, Manchester United, Lyon, AZ Alkmaar, Union Saint-Gilloise, Midtjylland, Atletico Bilbao ve Twente ile eşleşti.

Fenerbahçe; Manchester United, Lyon, Union Saint-Gilloise ve Athletic Bilbao'yu sahasında ağırlayacak. Sarı-Lacivertliler; AZ Alkmaar, Slavia Prag, Midtjylland ve Twente ile deplasmanda karşılaşacak.

İlgini Çekebilir
Wilfried Zaha transferinde Galatasaray'ın kazancı belli oldu!
Habere Git

F.Bahçe'ye rakip olacak

Öte yandan Galatasaray'dan ayrılmaya hazırlanan Wilfried Zaha, Fenerbahçe'ye UEFA Avrupa Ligi'nde rakip olan Lyon'a transfer olmak üzere. Fildişi Sahilli futbolcu transferin resmiyet kazanması halinde, Galatasaray'dan sonra yeni takımıyla da Fenerbahçe'ye rakip olacak.

Zaha transferinin detayları

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Lyon, Wilfried Zaha'yı 1 yıl kiralık olarak kadrosuna katacak. Galatasaray'a herhangi bir kiralama ücreti ödenmeyeceği kaydedilirken, oyuncunun maaşının yarısını Fransızların ödeyeceği aktarıldı.

Resmen açıklandı

Wilfried Zaha'nın, Lyon'a transferi resmiyet kazandı. Galatasaray, transfer açıklamasında şu sözlere yer verdi:

"Profesyonel futbolcumuz Dazet Wilfried Armel Zaha’nın 2024-2025 sezonu için geçici transferi konusunda Olympique Lyonnais SASU ile anlaşmaya varılmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre Olympique Lyonnais SASU, şirketimize net 3.000.000 euro tutarında geçici transfer bedeli ödeyecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Fenerbahçe - Lyon maçının tarihi belli oldu

Fenerbahçe'nin, Lyon ile karşılaşacağı Avrupa Ligi maçının tarihi de belli oldu. Buna göre; Fenerbahçe ve Lyon, 23 Ocak 2025 Perşembe günü saat 20:45'te Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler