Fenerbahçe'ye yeni yıldız Liverpool'dan! Transfer...

Cem Ergün
11.04.2024 - 10:32 | Son Güncellenme: 11.04.2024 - 10:46

Fenerbahçe yeni sezon planlamasını sürdürüyor. Sarı-Lacivertli ekipte sezon sonunda takımdan ayrılacak olan Leonardo Bonucci yerine yeni bir yıldız gündeme geldi.

Fenerbahçe'ye yeni yıldız Liverpool'dan! Transfer...

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de menajer önerisiyle yeni bir isim gündeme geldi. Sezon sonunda Leonardo Bonucci ile yollarını ayıracak olan sarı-lacivertli ekipte rota Liverpool'un yıldızına dönebilir. İşte detaylar...

Joel Matip gündeme geldi

Fotomaç'ta yer alan habere göre, Leonardo Bonucci ile yollarını sezon sonunda ayıracak olan Fenerbahçe'ye, menajerler Liverpool'un 32 yaşındaki yıldız stoperi Joel Matip'i önerdi.

Sözleşmesi sona erecek

Fenerbahçe'ye önerildiği ifade edilen Joel Matip'in, Liverpool ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Kamerunlu stoper 8 sezondur İngiliz devinin formasını terletiyordu.

Hedefteki diğer isim Çağlar Söyüncü

Öte yandan haber detayında, Fenerbahçe'nin Atletico Madrid'den kiraladığı milli futbolcu Çağlar Söyüncü'yü de bonservisiyle kadrosuna katmak istediği kaydedildi. Sarı-Lacivetlilerin bir diğer stoper hedefi olarak Söyüncü ön plana çıktı.

Joel Matip'in Liverpool rakamları

Joel Matip, 8 sezonluk Liverpool kariyerinde toplamda 201 maçta forma giydi. Matip bu maçlarda 11 gol atarken, 8 de asist yapmayı başardı. Kariyerinde 40 milyon Euro piyasa değerine çıkan deneyimli stoperin güncel değeri ise 8 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler