Fenerbahçe’ye yıldız oyuncudan müjde! Koptu geliyor…

Burak Alaca
18.06.2024 - 01:00 | Son Güncellenme: 18.06.2024 - 01:14

EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun transferinde sona yaklaştığı yıldız oyuncu müjdeyi verdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe’ye yıldız oyuncudan müjde! Koptu geliyor…

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun transfer gündeminde olan bir yıldız hakkında çıkan haberlere yeşil ışık yaktı.

Yıldız oyuncu Fenerbahçe transferi için takımına veda etti

İsrail Ligi Final serisi son maçında Maccabi Tel Aviv'in Hapoel Tel Aviv'i mağlup ederek şampiyonluğa uzandığı maçın ardından takımın yıldızı Wade Baldwin IV, sarı lacivertli forma ile son maçına çıktığını açıkladı.

Fenerbahçe transferi bitirdi

Fenerbahçe, 28 yaşındaki Amerikalı oyun kurucu Wade Baldwin IV ile 2+1 yıllık bir anlaşma sağladı. Transferin önümüzdeki günlerde resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Sözleşmesi feshedilecek

Geçtiğimiz yıl İsrail ekibi ile 2 yıllık sözleşme yenileyen 1.93'lük oyun kurucu takımı ile sözleşmesini feshedecek. Fenerbahçe'nin bu ayrılık için Maccabi'ye bir buy-out ücreti ödemesi bekleniyor.

Sarı lacivertli forma ile olağanüstü bir sezon geçirdi

Bu sezon EuroLeague'de Maccabi Tel Aviv forması ile 30 maça çıkan Baldwin; 17.2 sayı, 2.5 ribaunt, 4.9 asist ve 19.1 verimlilik puanı ortalamaları ile başarılı bir sezon geçirdi.

Senin için hazırladığımız haberler