Basketbolda Türkiye Kupası Kura Çekimi Sona Erdi! Eşleşme Belli Oldu

Ali Bozkurt
23.01.2023 - 13:08 | Son Güncellenme: 23.01.2023 - 13:30

Basketbolda erkeklerde Bitçi Türkiye Kupası'nın kura çekimleri tamamlandı. Kura çekimi sonrasından eşleşmeler ve maçların oynanacağı yerler belli oldu.

Basketbolda Türkiye Kupası Kura Çekimi Sona Erdi! Eşleşme Belli Oldu

AJANSSPOR HABER

Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe Beko, iki hafta önce olay çıkan maçta 100-84 yendiği Bursaspor ile eşleşti. Bursa tribünlerinin Fenerbahçe kaptanı Melih Mahmutoğlu'na büyük tepki göstermesi sonucu maç zaman zaman duraklamış ve gergin anlar yaşanmıştı. İşte kura çekimi sonuçları ve detaylar...

Maçlar ne zaman ve hangi kanalda?

Tek maç üzerinden 14-15 Şubat tarihleri arasında oynanacak çeyrek final maçlarının ardından yarı finale yükselen takımlar, 17-19 Şubat'taki Dörtlü Final için Konya'da karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmalar TRT Spor'da ekranlara gelecek.

Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Finali Hatay'da oynanacak

6-7 Mart tarihlerinde tek maç üzerinden oynanacak çeyrek final müsabakalarının ardından yarı finalistler, 9-11 Mart'ta Hatay'da Dörtlü Final'de karşılaşacak. Zorlu karşılaşmalar TRT Spor'da ekranlara gelecek.

İlgini Çekebilir
Yıldız oyuncu, basketbola Çukurova ile geri döndü!
Habere Git

İşte Erkekler'in Eşleşmesi

Ev Sahibi Konuk Ekip
Frutti Extra Bursaspor Fenerbahçe Beko
Galatasaray Nef Türk Telekom
Pınar Karşıyaka Darüşşafaka
Bahçeşehir Koleji Anadolu Efes

 

Formata göre, sezonun birinci devresini ilk 4 sırada tamamlayan Fenerbahçe Beko, Türk Telekom, Pınar Karşıyaka ve Anadolu Efes ile sonraki 4 sırada yer alan Frutti Extra Bursaspor, Bahçeşehir Koleji, Darüşşafaka ve Galatasaray Nef, 2 torbaya ayrılacak ve eşleşmeler kura çekimi ile belirlenecek. Ayrıca ev sahibi avantajını elde edecek ekip için de bir kura çekimi olacak.

Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde ilk devre karşılaşmaları tamamlanmasının ardından, Bitci Türkiye Kupası'nda mücadele etme hakkı kazanan takımlar da belli oldu. Ligin ilk 8 sırasında yer alan Fenerbahçe Beko, Türk Telekom, Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes, Frutti Extra Bursaspor, Bahçeşehir Koleji, Darüşşafaka ve Galatasaray Nef, Türkiye Kupası’nda mücadele etme hakkı kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler