Fenerbahçe'nin zor takvimi! 16 günde 5 maç...

14.08.2022 - 10:12 | Son Güncellenme: 14.08.2022 - 10:17

Avrupa Ligi’nde play-off etabına kalan ve Süper Lig’de de artık mesaisine başlayan Fenerbahçe’yi henüz sezon başı olmasına rağmen zor ve yoğun bir periyot bekliyor.

Fenerbahçe'nin zor takvimi! 16 günde 5 maç...

Henüz sezon başı olmasına rağmen Fenerbahçe’yi Avrupa Ligi’nde Austria Wien, Süper Lig’de de Kasımpaşa, Adana Demir ve Konyaspor gibi zorlu rakipler, sıkışık bir fikstürde bekliyor. 3 günde bir maç yapmak durumunda olan sarı-lacivertli takımda özellikle teknik direktör Jorge Jesus ve ekibi yoğun bir mesaiye hazırlanıyor.

Kasımpaşa maçıyla başlıyor

Milliyet'te yer alan habere göre; Henüz yeni kurulan bir takım olması nedeniyle zamana ihtiyaç duyan teknik ekip buna rağmen yoğun bir fikstürle karşı karşıya kaldı.

Yarın akşam Süper Lig’in 2. haftasında Kasımpaşa deplasmanına çıkacak sarı-lacivertliler, perşembe akşamı da Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Austria Wien’e konuk olacak. Hemen akabinde 22 Ağustos Pazartesi günü ligin güçlü takımlarından Vincenzo Montella’nın çalıştırdığı Adana Demirspor, Kadıköy’e gelecek.

 

Daha sonra 25 Ağustos Perşembe günü Austria Wien’le rövanş mücadelesi yapacak Fenerbahçe, 29 Ağustos Pazartesi ligin bir diğer önemli ekiplerinden Konyaspor ile deplasmanda oynayacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe santrfor transferini bitiriyor! Masada sıcak saatler
Habere Git

16 günde 5 maç

Ağustos ayının sonuna kadar lig ve Avrupa’da arka arkaya 5 maça çıkacak olan Fenerbahçe’yi kritik günler bekliyor. Zira tüm rakipler, Fenerbahçe’ye oranla daha uyumlu ve hazırlar. Bu zorlu virajı kayıpsız geçmek gelecek adına çok önemli olacak. Olumsuz sonuçlarda kırılma ve özgüven kaybı yaşanabiliyor. Ligin ilk haftasında 3-3 berabere biten Ümraniyespor maçı bu duruma en ciddi örnek.

Senin için hazırladığımız haberler