Fenerbahçe'yi çılgına çeviren olay! Galatasaray kaptanı...

Akın Ungan
27.11.2022 - 22:56 | Son Güncellenme: 27.11.2022 - 23:12

Galatasaray Nef'in Fenerbahçe Beko'ya 97-91 yenildiği maça, koç Dimitris Itoudis ve sarı kırmızıların kaptanı Göksenin Köksal arasında yaşananlar damga vurdu.

Fenerbahçe'yi çılgına çeviren olay! Galatasaray kaptanı...

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Ligi maçında ezeli rakibi Galatasaray'ı deplasmanda 97-91 yenerek 6'da 6 yaptı. Büyük mücadeleye sahne olan karşılaşmada en çok konuşulan olaylardan biri Fenerbahçe Beko ve Galatasaray kaptanı Göksenin Köksal arasında yaşananlar oldu.

Itoudis, hakem kararına itiraz etti

Dördüncü periyodun başlarında skor başa baş giderken Fenerbahçe Beko Koçu Dimitris Itoudis, hakem kararına itiraz etti. Topu Galatasaray Nef'e veren hakemler pozisyonu izlemek için ekran başına gitti.

Fenerbahçeliler arasında Galatasaray kaptanı

Koç Itoudis, hakemler pozisyonu izlerken oyuncularını etrafında topladı. Fenerbahçe Beko'nun bulunduğu bölüme Galatasaray kaptanı Göksenin Köksal da geldi.

İlgini Çekebilir
Muhteşem Fenerbahçe! Galatasaray'ı da devirdiler...
Habere Git

Itoudis: Göksenin Köksal bana hakaret etti

Fenerbahçeli oyuncularla Göksenin Köksal arasında ortam elektriklendi. Gerilen ortamda Fenerbahçe Beko Koçu Itoudis, hakemlere giderek Göksenin Köksal'ın kendisine hakaret ettiğini söyledi. Ancak hakemler, hakareti duymadıklarını belirttiler. Koç Itoudis'in pozisyon hakkında yaptığı itiraz ise haklı bulundu.

Itoudis: Benim için oynayacaksınız

Dmitris Itoudis, bu dakikadan sonra bir daha yerine oturmadı. Yunan koç, sahadaki oyuncularına "Bana ne dediğini duydunuz. Bu maçı benim için kazanacaksınız" diye bağırdı.

Fenerbahçe farkı açtı

Itoudis, adeta her pozisyonda oyuncularıyla birlikte savunma yaptı. Sarı lacivertiler, bu dakikadan sonra farkı giderek açtı. 

İlgini Çekebilir
Dimitris Itoudis: "Benim casuslarım yok"
Habere Git

Itoudis'ten Göksenin Köksal'a: Güle güle işareti

Galatasaary Nef'te Göksenin Köksal'ın kaçırdığı bir üçlük atış sonrası Yunan çalıştırıcı, elleriyle güle güle işareti yaptı.

Pistiolis'e şikayet etti

Fenerbahçe karşılaşmadan 97-91 kazanırken koç Itoudis maç sonunda Galatasaray Nef'i çalıştıran meslektaşı ve vatandaşı Andreas Pistiolis'e Göksenin Köksal'ı şikâyet etti. Pistiolis, CSKA Moskova'da uzun yıllar Itoudis'in yardımcılığını yapmıştı.

"Oyuncular benim casusum değil"

Göksenin Köksal ile yaşadığı tartışma hakkında açıklama yapan Itoudis, "Genellikle basketbola karşı adil bir durum değil. Molanız varken ben Galatasaray bench'ine gitmiyorum. Oyuncular benim casusum değil, ben Galatasaray'ın ne konuştuğunu dinlemiyorum." ifadelerini kullandı.

"Belki de bir şeyler öğrenmek istiyorlardır"

Sözlerine devam eden Yunan koç, "Hayatımda ilk kez bu başıma geliyor. Galatasaraylılar bizim yanımıza gelmişti. Hadi gelin dinleyin dedim... Sonra ben normal konuşmama devam ettim. Söylediğim her şeyi de dinlediler. Ama bu oyunun ruhuna aykırı. Ama bu benim için sürpriz oldu. Oyuncularımla konuşuyorum, benim molamı mı dinlemek istiyorlar? Belki de bir şeyler öğrenmek istiyorlardır." dedi.

Maça Calathes damga vurdu

Ligde kaybetmeyen, Euroleauge'de 10 maçta 9 galibiyet alan Fenerbahçe Beko'da Scottie Wilbekin'in son dakikada dizinden sakatlanması üzüntü yarattı. Karşılaşmaya ise Fenerbahçe Beko'nun Yunan guardı Nick Calathes damga vurdu. Calathes, 14 sayı 11 asistle double double yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler