Fenerbahçe’yi Galatasaray derbisinde bekleyen büyük tehlike!

06.04.2022 - 13:45 | Son Güncellenme: 06.04.2022 - 13:55

Ligde Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesi veren Fenerbahçe'yi, Galatasaray maçı öncesi kart sınırındaki oyuncuların çokluğu düşündürüyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe’yi Galatasaray derbisinde bekleyen büyük tehlike!

İsmail Kartal yönetiminde yeniden üst sıralara tırmanmayı başaran Fenerbahçe'de hedef ligi ikinci sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı kazanmak.

Bu kapsamda toplayabildiği kadar puan toplayarak önündeki rakiplerinin hata yapmasını bekleyecek olan sarı-lacivertli ekip, hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisine hazırlanıyor.

Ligdeki son 7 maçında 6 galibiyet ve bir beraberlik elde eden sarı lacivertlilerde, derbi maçta alınacak bir galibiyetle takımın kendine olan güveninin iyice artacağını bilen İsmail Kartal da maç özelinde çalışmalarını sürdürüyor.

Kart sınırındaki futbolcuların çokluğu endişe yaratıyor 

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Galatasaray derbisi Kanarya'nın sonraki haffta oynayacağı karşılaşma için sıkıntıya yol açabilir. Birçok futbolcusu kart sınırında bulunan Fenerbahçe'de, derbide görülecek kartlar bir sonraki haftada kadroda problem yaşanmasına neden olacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye aynı takımdan 3 transfer!
Habere Git

5 futbolcu ceza sınırında

Sarı lacivertli takımda dev maç öncesinde 5 futbolcu ceza sınırında bulunuyor. Bu isimler Galatasaray maçında sarı kart görmeleri halinde 33. hafta oynanacak olan Göztepe karşılaşmasında takımdaki yerini alamayacak. 

İşte sarı-lacivertli ekipte kart sınırında bulunan futbolcular:

Luiz Gustavo
Filip Novak
Kim Min-Jae
Osayi Samuel
İrfan Can Kahveci

Senin için hazırladığımız haberler