Fenerbahçe'yi derbide bekleyen tehlike! Vitor Pereira...

21.11.2021 - 12:11 | Son Güncellenme: 21.11.2021 - 12:38

Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde ezeli rakibi Galatasaray'a konuk olacak Fenerbahçe, karşılaşmayı mutlak kazanarak zirve ile puan farkınının açılmasını önlemek istiyor.

Fenerbahçe'yi derbide bekleyen tehlike! Vitor Pereira...

Dev derbi öncesi son hazırlıklarını sürdüren Sarı-Lacivertliler'de o istatistik alarm veriyor. İşte detaylar...

Süper Lig'de ilk 12 hafta sonunda lider Trabzonspor ile arasındaki fark 10'a yükselen ve 8. sırada yer alan Fenerbahçe'de moraller hayli bozuk.

Bu sezon şampiyonluk hasretine son vermek isteyen ancak alınan kötü sonuçlar sonrası zirveden uzaklaşan Sarı-Lacivertliler kalesini gole kapatmakta zorlanıyor.

Son 9 maçta kalesini gole kapayamadı

Ligde ilk 3 karşılaşmada kalesinde gol görmeyen sarı-lacivertliler, daha sonra oynadığı 9 maçın tamamında ise en az 1 gol yedi.

Pereira 4'lü savunmaya dönebilir

13. hafta mücadelesinde ezeli rakibi Galatasaray ile karşılaşacak olan Sarı-Lacivertliler teknik direktör Vitor Pereira'nın eleştiri aldığı üçlü savunma anlayışını değiştirerek dörtlü savunmaya geçmesi bekleniyor.

Deplasmanda 3 galibiyet

Öte yandan sarı-lacivertliler, bu sezon deplasmanda beklentinin altında kaldı. Kanarya, ligde geride kalan 12 haftada 6 deplasman maçına çıkarken, bunlardan 3'er galibiyet ve mağlubiyetle döndü.

Fenerbahçe ayrıca ligde oynadığı son iki deplasmandan da puan çıkartamadı.

Senin için hazırladığımız haberler