Sevilla, Teknik Direktör Jorge Sampaoli ile Yollarını Ayırdı

Akın Ungan
21.03.2023 - 12:35 | Son Güncellenme: 21.03.2023 - 13:01

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda temsilcimiz Fenerbahçe'yi geçen La Liga ekibi Sevilla, teknik direktör Jorge Sampaoli ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Sevilla, Teknik Direktör Jorge Sampaoli ile Yollarını Ayırdı

AJANSSPOR HABER

İspanya La Liga'nın köklü kulüplerinden Sevilla, ligde geçirdiği zor günlerle gündemde. Başarılı kulüp bu sezon beklentinin altında kalırken fatura teknik direktör Jorge Sampaoli'ye kesildi.

Fener'i eledi, takımdan ayrıldı

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda temsilcimiz Fenerbahçe ile karşılaşan Sevilla, iki maç sonunda turu geçmeyi başaran taraf olmuştu. Adını çeyrek finale yazdıran Sevilla'da bir ayrılık yaşandı.

Kulüp, Sampaoli'ye teşekkür etti

Sevilla, teknik direktör Jorge Sampaoli ile yolların ayrıldığını açıkladı. Kulüp, sosyal medya hesabından Arjantinli teknik adama teşekkür etti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye Berisha piyangosu!
Habere Git

Enes Ünal attı, Sampaoli gitti

La Liga'da küme düşme hattında bulunan Sevilla, geçtiğimiz haftalarda gösterdiği performans ile orta sıralara yaklaşmayı başarmıştı. Son olarak milli futbolcu Enes Ünal'ın da formasını giydiği Getafe ile karşılaşan takım, 2-0'lık mağlubiyetin ardından tekrar ateş hattına döndü.

Getafe deplasmanında 50. dakikada Munir'in golü ile geriye düşen Sevilla, beraberlik için bastırdığı sırada 90+5. dakikada sahneye çıkan Enes Ünal'ın golüyle yıkıldı. Enes Ünal maçı koparırken, Sampaoli'nin de fişini çekti. Kulüp, ayrılık açıklamasında Getafe yenilgisinin takımı tekrar düşme hattına yaklaştırdığını belirtti.

Son idmanına çıkacak

Sevilla tarafından yapılan açıklamada kulübün yeni teknik direktör arayışlarına başladığı ifade edildi. Jorge Sampaoli, takımla beraber saat 18.00'de son idmanına çıkacak. Öğrencilerine veda edecek olan Arjantinli, kulüpten ayrılacak.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe, derbi öncesi yıldız oyuncu için harekete geçti!
Habere Git

İşte Sampaoli'nin yerine geçecek teknik direktör

Öte yandan Sevilla'nın Sampaoli ile yollarını ayırmasının ardından yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu oldu. Kulübün, Deportivo Alaves'i çalıştıran Jose Luis Mendilibar'ı Sampaoli'nin yerine getireceği bildirildi.

Senin için hazırladığımız haberler