Fenerbahçe'yi İsteyen Alberth Elis Galatasaray'a Transfer Oluyor

Akın Ungan
17.08.2022 - 13:46 | Son Güncellenme: 17.08.2022 - 13:54

Transfer haberleri | Bordeaux'un kanat forveti Alberth Elis, Fenerbahçe'de oynamak istediğini açıklamıştı. Elis Galatasaray'la anlaştı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'yi İsteyen Alberth Elis Galatasaray'a Transfer Oluyor

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolası ile giren Galatasaray, takviye çalışmalarına devam ediyor. Kadrosuna kattığı yıldız oyuncular ile dikkat çeken Sarı-Kırmızılılar, ezeli rakibinin gündeminde olan bir futbolcu ile anlaşma sağladı.

Cimbom Alberth Elis ile anlaştı

Sabah'ın Honduras basınından aktardığı habere göre Galatasaray, bir dönem Fenerbahçe ile adı geçen Bordeaux'un forveti Alberth Elis ile anlaşmaya vardı. Forvet hattında rekabet isteyen Okan Buruk'un golcü oyuncunun transferine onay verdiği ifade edildi. Özbek yönetiminin, oyuncu ile sözleşme süresi ve maaş konusunda pürüzleri ortadan kaldırdığı belirtildi.

Elis: "Fenerbahçe'de oynamak istiyorum"

Alberth Elis, adı Fenerbahçe ile anılırken yaptığı açıklamada transferi doğrulamış ve "Fenerbahçe'de oynamak istiyorum, kim istemez ki? Benimle ilgilendikleri doğru" ifadelerini kullanmıştı.

Geçtiğimiz sezon Bordeaux forması ile 21 karşılaşmada görev alan Alberth Elis, 9 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 26 yaşındaki kanat forvet, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler