Fenerbahçe'yi korkutan İrfan Can Kahveci gelişmesi!

16.10.2024 - 12:14 | Son Güncellenme: 16.10.2024 - 12:18

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan İrfan Can Kahveci hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'yi korkutan İrfan Can Kahveci gelişmesi!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu İrfan Can Kahveci için ezeli rakiplerin transfer için devreye girdiği iddia edildi.

11'e girmekte zorlanıyor

Fenerbahçe'de geçen sezon hem gol hem de asist olarak çift haneli rakamlara ulaşan İrfan Can Kahveci, Mourinho yönetimindeki takımda 11'e girmekte zorlanıyor. Bu sezon 11 resmi maçta 416 dakika süre alan futbolcu, sadece ligdeki Adana Demirspor karşılaşmasında 90 dakika sahada kalabildi.

Fenerbahçe para kazanmadan kaybetmek istemiyor

Sabah'ın haberine göre; 31 Ocak 2021'de Fenerbahçe'ye 4.5 yıllık imza atan 29 yaşındaki oyuncu, EURO 2024 sonrası gelen teklifleri kabul etmemişti.

Sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek İrfan'ı Başakşehir'den 7 milyon Euro'ya alan sarı-lacivertli yönetim, futbolcuyu para kazanmadan kaybetmek istemiyor.

Beşiktaş ve Trabzonspor'un yanı sıra yurt dışından da talipleri var

Yıldız futbolcunun ismi yurt içinde Beşiktaş ve Trabzonspor ile anılıyor. Ancak 29 yaşındaki oyuncunun Avrupa'dan da talipleri var.

İspanya'dan Villarreal, Sevilla ve Real Betis'in, Fransa'dan da Monaco ve Marsilya'nın İrfan'la ilgilendiği kaydedildi.


Teklifleri değerlendirecek

Fenerbahçe ile henüz sözleşmesini uzatmayan İrfan Can Kahveci'nin kendisine gelecek olan teklifleri değerledireceği ifade edildi.

İzlanda maçında gol perdesini açtı

Bu sezon Fnerbahçe formasıyla 11 maçta sahaya çıkan milli futbolcu 1 gol ve 1 asistlik katkı yaptı. 29 yaşındaki futbolcu A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde İzlanda ile daplasmanda oynadığı maçta takımının ilk golüne imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler