NBA Smaç Yarışması Şampiyonu Mac McClung'un Fenerbahçe'yi Reddettiği Ortaya Çıktı

Burak Alaca
19.02.2023 - 18:07 | Son Güncellenme: 20.02.2023 - 16:05

NBA All-Star Smaç Yarışması'nda bu yılın kazananı Mac McClung'un geçtiğimiz yaz Fenerbahçe Beko'nun yaptığı teklifi reddettiği ortaya çıktı.

NBA Smaç Yarışması Şampiyonu Mac McClung'un Fenerbahçe'yi Reddettiği Ortaya Çıktı

AJANSSPOR-HABER

Salt Lake, Utah'da düzenlenen NBA All-Star hafta sonunda smaç ve üçlük yarışmaları dün gece yapıldı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da en büyük heyecana smaç yarışması sahne oldu. Yarışmayı kazanan isim ise harika performansı ile G-League ekibi Delaware Blue Coats forması giyen Mac McClung oldu. 24 yaşındaki oyuncu yarışma sonrası Fenerbahçe hakkında bir itirafta bulundu.

"Fenerbahçe iyi bir yol olabilirdi"

The Atlethic'e geçtiğimiz yaz Fenerbahçe ve Çin takımı Shangai Sharks'tan milyon dolarlık teklifler aldığını doğrulayan Mac McClung "Fenerbahçe'yi seçmek kariyerimi NBA'e taşımak için bir yol olabilirdi. Bunu ciddi anlamda düşündüm ancak eski takım arkadaşım Zac Ervin beni G-League'de kalmaya ikna etti." ifadelerini kullandı.

Kontratı kaptı Furkan Korkmaz'ın takım arkadaşı oldu

Furkan Korkmaz'ın formasını giydiği Philadelpia 76Ers'ın G-League'deki alt takımı Delawere Blue Coats'un formasını giyen McClung 14 Şubat'ta 76Ers'tan bir iki yönlü kontrat aldı ve kendini yeniden NBA'de gösterme fırsatını yakaladı.

İlgini Çekebilir
VİDEO | NBA All-Star'a Mac McClung damga vurdu
Habere Git

Yükselen Yıldızlar maçında oynadı

24 yaşındaki McClung cuma akşamı oynanan ve temsilcimiz Alperen Şengün'ün de Deron Williams'ın takımında forma giydiği Rising Stars maçında (Yükselen Yıldızlar) Jason Terry'nin G-League takımında yer aldı. Jason Terry'nin G-League yıldızlarından oluşan takımı ilk turda Joackhim Noah'ın takımına 40-32 yenilirken McClung 10 sayı ile oynadı.

Draft olamadı

2021 NBA Draft'ına katılan 1.88'lik guard hiçbir takım tarafından seçilmemiş ve Los Angeles Lakers'ın G-League temsilcisi olan South Bay Lakers ile sözleşme imzalamıştı.

Lisede smaçlarıyla tanındı

Mac McClung, Virgina eyaletinin Gate City lisesinde forma giyerken vurduğu atletik smaçlarda oldukça ün kazandı. Daha sonra üniversitede daha önce milli oyuncumuz Ömer Faruk Yurtseven'in de formasını giydiği Georgetown Hoyas'ı seçen guard iki yıl burada oynadıktan sonra Texas Tech'e geçti.

İlgini Çekebilir
NBA oyuncusu yetişkin film yıldızını darp etti!
Habere Git

NBA'de sadece iki maça çıktı

24 yaşındaki atlet guard G-League'den NBA geçme fırsatını sadece iki defa bulabildi. Geçtiğimiz sezon Chicago Bulls ve Los Angeles Lakers formalarını birer maçta terleten McClung toplamda 25 dakika süre aldı ve 8 sayı üretti. Yıldız oyuncu bu sezon Golden State Warriors'un Japonya'daki iki sezon önü maçında oynasa da sezon başlamadan kadrodan kesildi.

Senin için hazırladığımız haberler