Fenerbahçe'yi sevindiren haber! Djiku ve King takımla birlikte çalıştı

Furkan Sönmez
12.04.2024 - 16:57 | Son Güncellenme: 12.04.2024 - 17:10

Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe'de sakatlık problemi yaşanırken takımı sevindiren haber geldi. Fenerbahçe'de Alexander Djiku ve Joshua King, takımla birlikte çalıştı.

Fenerbahçe'yi sevindiren haber! Djiku ve King takımla birlikte çalıştı

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe, dün Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Yunan takım Olympiakos'a 3-2 mağlup olduktan sonra Pazar günü ligde karşılaşacağı Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı. Dün Jayden Oosterwolde'nin sakatlanması sonrası bugün, sarı lacivertlileri sevindiren gelişme yaşandı.

Alexander Djiku ve Joshua King geri döndü

Bir süredir ayak bileğindeki sakatlık yüzünden takımdan ayrı çalışan Joshua King ve ayağında ezilme meydana gelen Alexander Djiku, Karagümrük maçı öncesi yapılan ilk antrenmanda takımla birlikte çalışmalara başladı. 

Karagümrük maçında forma giyecekler mi?

7 Şubat'tan beri sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Joshua King, Karagümrük ile oynanacak maçın kadrosunda yer alabilir. Aynı şekilde Ganalı stoper Alexander Djiku'da Karagümrük maçının kamp kadrosunda yer alabilir.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın görev vermesi halinde iki futbolcu da görev alabilir.

Alexander Djiku'nun Fenerbahçe karnesi

Fenerbahçe'ye sezon başında Fransa Ligue 1 ekibi Strasbourg'dan bedelsiz olarak transfer olan Ganalı stoper, çubuklu formayla  30 kez maça çıktı. Bu maçlarda 2 kez gol sevinci yaşan Djiku, 2 kez de arkadaşlarına asist üretti. 29 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe ile sezon başında 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Joshua King'in istatistikleri

Fenerbahçe'nin Norveçli kanat futbolcusu Josahua King, bu sezon 23 resmi maçta forma giydi. Bu maçlarda 4 kez gol atma başarısı gösteren King, 4 kez de asist üreterek takımına yardımcı oldu. 32 yaşındaki başarılı futbolcunun sözleşmesi, sezon sonunda sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler