Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu'nun İngiltere'ye transfer olduğu iddia edildi

11.02.2022 - 09:08 | Son Güncellenme: 11.02.2022 - 14:27

Fenerbahçe'yle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ferdi Kadıoğlu'nun Premier Lig'e transfer olduğu öne sürüldü. İşte son dakika haberinin detayları...

Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu'nun İngiltere'ye transfer olduğu iddia edildi

Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzalamadı

Fenerbahçe'nin 2018-2019 sezonunda transfer ettiği Ferdi Kadıoğlu, sarı-lacivertli kulüple henüz yeni anlaşma imzalayamadı. 22 yaşındaki sağ kanat, Fenerbahçe ile yapılan yeni sözleşme görüşmelerinde resmi anlaşmayı henüz tamamlamadı.

Takımın değişmezi oldu

Ferdi Kadıoğlu sarı-lacivertli takımın oldukça kötü gittiği sezonda değişilmez isim oldu. 22 yaşındaki oyuncu kenar bölgelerin hepsinde forma giydi. Ferdi Kadıoğlu bu sezon toplamda 27 karşılaşmada şans buldu. Türk oyuncu rakip fileleri 2 kez havalandırdı, takım arkadaşlarına 2 asist yaptı.

Türkiye'yi tercih etti

Hollanda ve Kanada Milli Takımı'nı da seçme hakkı bulunan Ferdi Kadıoğlu, tercihini Ay-Yıldızlı formadan yana kullandı. 22 yaşındaki oyuncu için FIFA'dan gerekli izinler alındı. A Milli Futbol Takımı, Ferdi Kadıoğlu'nun artık forma giymesinde bir sorun olmadığını açıkladı.

İlgini Çekebilir
Giresunspor'dan Fenerbahçe yasağı! İçeri giremeyecekler
Habere Git

Brighton'a transfer olacağı iddiası

Ferdi Kadıoğlu ile ilgili flaş bir son dakika gelişmesi yaşandı. 22 yaşındaki oyuncunun İngiltere Premier Lig ekibi Brighton'a sezon sonunda transfer olacağı iddia edildi.

5 yıllık sözleşme imzalayacak

CNN Türk'ün İngiliz ve Hollanda basınından derlediği habere göre; Ferdi Kadıoğlu sezon sonunda bedelsiz olarak Fenerbahçe'den ayrılacak. Tecrübeli futbolcu, Brighton ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Deniz Undav ile takım arkadaşı olacak

Öte yandan Brighton devre arası transfer döneminde bir diğer Türk oyuncu Deniz Undav'ı da kadrosuna kattı. Tecrübeli futbolcu gelecek sezondan itibaren Premier Lig ekibinde forma giyecek.

Piyasa değeri 8 milyon Euro

Hollanda U-21 Takımı'nda daha önce 18 kez forma giyen ve Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzalamayan Ferdi Kadıoğlu'nun güncel piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösteriliyor. Ferdi Kadıoğlu daha önce ESA Rijkerswoerd ve NEC Nijmegen'de forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler