Fenerbahçe'yi Terraneo yakmış!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Fenerbahçe'yi Terraneo yakmış!

Son 5 Haber

Antalyaspor A.Ş'nin yeni başkanı Mustafa Ergün oldu

VNL Ankara etabında Almanya’dan net galibiyet! Belçika’ya set vermedi

Farioli’den Alanyaspor’a vefa ziyareti! Hasan Çavuşoğlu ile bir araya geldi

Futbol dünyasını yasa boğan veda! Lucarelli'den Protti'ye duygusal mektup

ABD maçında ofsayt şaşkınlığı: ABD'liler Google'da ofsayt aradı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Fenerbahçe'de 2015-2016 sezonunda göreve getilen sportif direktör Giuliano Terraneo, Emre Belözoğlu, Mert Günok, Merih Demiral gibi isimlerin Sarı-Lacivertli takımdan ayrılmasına neden oldu.

2015-16 sezonu başında Giuliano Terraneo’yu sportif direktörlüğe getiren sarı-lacivertli kulüp, yeniden yapılanma başlatmıştı.
Kaptan Emre ve Mert ile yollar ayrıldı
Bu yeniden yapılanma kapsamında sözleşmeleri biten Mert Günok ve Emre Belözoğlu ile yollar ayrılmış, yerlerine yeni transferler yapılmıştı.

Merih şans bulamadı
Aynı sezonun devamında Vitor Pereira yönetiminde altyapıdan A takıma çıkarılan Merih Demiral şans bulamamıştı.


Yanlış hamleler...
Geçen 5 yıl ardından Terraneo'nun F.Bahçe için ne kadar yanlış hamleler yaptığı ortaya çıktı.

Merih, Juve'ye imza attı
Sarı-lacivertliler, aradan geçen 5 yılda tek bir kupa bile kazanamazken, Mert Günok, Merih ve Emre Belözoğlu üçlüsü A Milli Takım'ın değişilmezi oldu. Merih Demiral genç yaşında İtalyan devi Juventus'a imza atarak kariyerinin zirvesine çıktı. (Skorer)
