Fenerbahçe'de Altay Bayındır Sakatlık Yaşadı! Ankaragücü Maçında Yok

14.04.2023 - 23:51 | Son Güncellenme: 15.04.2023 - 14:34

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de kendi sahasında konuk edeceği Ankaragücü maçında kalecisi Altay Bayındır şoku yaşanıyor. Bayındır, karşılaşmada görev alamayacak. Detaylar...

Fenerbahçe'de Altay Bayındır Sakatlık Yaşadı! Ankaragücü Maçında Yok

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 28. haftasında kendi sahasında Ankaragücü'nü konuk edecek olan Fenerbahçe'de Altay Bayındır şoku yaşandı. Genç kaleci, karşılaşmada görev alamayacak. Detaylar...

Forma giyemeyecek

Altay Bayındır sakatlığı nedeniyle Ankaragücü maçında forma giyemeyecek. Fenerbahçe resmen açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol Takımımızın Kaptanı Altay Bayındır, belinde yaşadığı rahatsızlık dolayısıyla bu akşam MKE Ankaragücü ile oynayacağımız maçta forma giyemeyecektir. Tedavisine başlanan oyuncumuzun durumu yapılacak tetkikler sonrası kesinlik kazanacaktır. Altay Bayındır’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz'' ifadelerine yer verildi.

Genç kaleci görev alacak

Fenerbahçe'nin Göztepe'den kiralık olarak kadrosuna kattığı İrfan Can Eğribayat'ın Altay'ın sakatlığın nedeniyle kaleyi koruması bekleniliyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye: ''Bu kadar mı düştünüz?''
Habere Git

Sözleşmesi yeni uzatıldı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, 24 yaşındaki kalecisi Altay Bayındır'ın sözleşmesini 4 yıl uzattığını açıklamıştı. Sarı-Lacivertliler, yaptığı açıklamada "2019 yılından beri formamızı giyen, Fenerbahçemize bağlılığı ve aidiyeti ile Futbol A Takımımızda kaptanlığa kadar yükselen Altay Bayındır ile sözleşmemiz 4 yıl uzatılmıştır.'' ifadelerine yer vermişti.

Ankaragücü'nden transfer edildi

24 yaşındaki kaleci 10 Temmuz 2019 yılında MKE Ankaragücü'nden 1.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti. Sarı-lacivertli takım ile 141 karşılaşmaya çıkan ve ismi uzun süredir Hollanda devi Ajax ile anılan milli kaleci, kalesinde 160 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler