Fenerbahçe'yle görüşen Enner Valencia duygulandırdı

Eren Tuncay
28.02.2023 - 00:50 | Son Güncellenme: 28.02.2023 - 08:31

Fenerbahçe yönetimi ile bir araya gelen Enner Valencia ile yapılan ilk görüşmede futbolcunun söylediği sözler yönetimi duygulandırdı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'yle görüşen Enner Valencia duygulandırdı

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Fenerbahçe’de Enner Valencia sözleşme krizi her gün medyada yer alıyor. Yönetim, futbolcuyla kulüp binasında bir araya geldi. Görüşme sırasındaki konuşmalar herkesi duygulandırdı.

"Herhangi bir karar vermem mümkün değil"

Sözleşme düşünmediğini söyleyen Valencia, “Ülkede yaşanan deprem sonrası binlerce kişi hayatını kaybetti. Birçok çoluk çocuk ebeveynsiz kaldı. Binlerce insan hastanede ve herkesin psikolojisi altüst olmuş durumda. Bütün psikolojimiz bozuldu. Futbol camiası olarak o insanlara nasıl yardım ederiz diye düşünüyoruz. Her gün takım arkadaşlarım ile bu konuyu konuşuyoruz. Şu an benim sözleşme düşünmem, geleceğim ile ilgili karar vermem mümkün değil." dedi.

"Sözleşmem şu an için önemli değil"

Birçok teklif aldığını itiraf eden Ekvadorlu futbolcu, "Evet birçok teklif var ama benim önceliğim hep Fenerbahçe olmuştur. O yüzden sezon sonuna kadar bu konuyu kapatalım. Ülke olarak büyük bir facia yaşıyoruz. Sözleşmem hayatını kaybeden ve yaralanan binlerce insanın hayatından daha önemli değil.” şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Valencia, Haaland'ı solladı!
Habere Git

Sezon sonuna kaldı

Bu konuşma sonrası Fenerbahçe yönetim kurulu odasında duygusal anlar yaşandı ve her iki taraf sözleşme uzatma konusunu sezon sonuna bıraktı. 33 yaşındaki golcü oyuncunun akıbeti sezon sonunda belli olacak.

Enner Valencia kariyer sezonunu geçiriyor

Fenerbahçe'yle bu sezon toplamda 31 maça çıkan Enner Valencia 25 gol ve 4 asist kaydetti. Süper Lig'de ise 22 golle gol krallığının zirvesinde yer alıyor.

Dünya Kupası'nda yıldızlaştı

2022 Dünya Kupası'nda Ekvador Milli Takımı formasıyla üç gol atma başarısı gösteren 33 yaşındaki futbolcu, ülkesinin kupadan elenmesine engel olamamıştı.

İlgini Çekebilir
Arda Güler cephesinde yeni gelişme!
Habere Git

Internacional ile anlaştı iddiaları

Transfer haberleriyle ünlü gazeteci Fabrizio Romano, Ekvadorlu futbolcunun 2025 yılına kadar Brezilya'nın Internacional takımıyla anlaşma sağladığını söylemişti. Bunun üzerine Valencia'nın menajeri, henüz bir anlaşma olmadığını söylemişti.

Senin için hazırladığımız haberler