"Fener'de oynasam bile bende iz bıraktı"

19.01.2021 - 00:21 | Son Güncellenme: 19.01.2021 - 00:24

Beşiktaş'ın Brezilyalı orta saha futbolcusu Josef de Souza, sosyal medyadan gelen sorulara yanıt verdi. Brezilyalı futbolcu Galatasaray maçında attığı gole değinirken, Fenerbahçe'de oynadığı dönemde siyah beyazlı takımın taraftarlarından etkilendiğini vurguladı. İşte detaylar...

"Fener'de oynasam bile bende iz bıraktı"

Süper Lig'de 19. haftada Galatasaray derbisinde bir gol atan Beşiktaşlı Josef de Souza sosyal medya hesabından taraftarların sorularını yanıtladı.

Brezilyalı orta saha Fenerbahçe'de forma giydiği dönemde siyah beyazlı takımın daha iyi kadroya sahip olduğunu söylerken, "Ben Fenerbahçe'de oynarken Beşiktaş sanki milli takım gibiydi. Bizim o dönemdeki kadromuzdan çok daha iyi kadrosu vardı" dedi.

"2 gün önce idmanda attım"

Galatasaray'a attığı golle alakalı konuşan başarılı futbolcu, "Altı pas bölgesine yakındım. Bir anda durdum. Topun bana geleceğini düşündüm. Benim için en önemli şey, şuttan ziyade top kontrolüydü. Topu kontol edebildikten sonra benim istediğim şekile geldi. 2 gün önce antrenmanda birebir aynı golü attım. Videosu da var bende. Fırsat olursa paylaşırım" şeklinde konuştu.

"Fener'de oynasam bile bende iz bıraktı"

Beşiktaş'ın 2016-2017 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde Benfica ile oynadığı maçtan etkilendiğini vurgulan Josef, "Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde o dönemde iz bırakan bir maç. Benfica maçı. 3-0'dan 3-3'ye dönüş yapan maç. Taraftarın takıma nasıl sahip çıktığını ve güç verdiğini gördüm. Fenerbahçe'de oynasam bile o dönem iz bıraktı bende" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler