Fener'den ayrıldı; Şenol Güneş'in gözüne girdi

08.11.2020 - 15:41 | Son Güncellenme: 08.11.2020 - 15:41

Sezon başında Fenerbahçe'den Başakşehir'e kiralanan Deniz Türüç gösterdiği performansla Şenol Güneş'in gözüne girmeyi başardı. Transfer döneminde geleceği tartışılan 27 yaşındaki futbolcu, İstanbul takımlarından Başakşehir'e kiralandı. Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı maçlarda başarılı performans sergileyen Deniz Türüç gol atamadı ancak asistleriyle takıma katkı sağladı. Milli takıma yeniden dönen Deniz Türüç'ün istatistikleri ve detaylar haberimizde...

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe, Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşabilmek için geniş kadro kurarken takımda düşünülmeyen bazı oyuncular da başka takımlara kiralandı.

Bu oyunculardan biri de Deniz Türüç. Sarı lacivertli takımdan Başakşehir’e kiralanan Deniz Türüç futbola küsmedi aksine daha da hırslanarak kendini göstermeye başladı.

Süper Lig’de ve Şampiyonlar Ligi’nde Başakşehir forması altında gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken tecrübeli oyuncu milli takıma da çağrıldı.

27 yaşındaki futbolcu Başakşehir ile Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde 6 maçta 489 dakika süre aldı. Tecrübeli futbolcu bu maçlarda 2 asist katkısı sağladı.

2017'de ilk kez çağrılmıştı

Deniz Türüç ilk kez 27 Mart 2017’de A miili takımın Moldova’yı 3-1 yendiği dostluk maçında görev aldı.

Deniz Türüç bugüne kadar 18 kez kadroda yer alırken 2 kez de sahaya ilk 11'de çıktı. Öte yandan Deniz Türüç cezalı olduğu için 1 maçta forma giyemezken, sakatlıklarından dolayı da 4 maçta takımı yalnız bıraktı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler