Fener'den önce Aslan'a sonra Kartal'a çalım

19.09.2020 - 22:50 | Son Güncellenme: 19.09.2020 - 23:17

Son dakika spor haberleri... Fenerbahçe, Galatasaray ile karşı karşıya geldiği Mert Hakan Yandaş ve Beşiktaş ile karşı karşıya geldiği Nazım Sangare transferlerinden mutlu sonla ayrıldı. İşte detaylar...

Fener'den önce Aslan'a sonra Kartal'a çalım

Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle giren ve transferde hız kesmeyen Fenerbahçe bu kez de Antalyaspor’dan Nazım Sangare’yi kadrosuna kattı.

AJANSSPOR - HABER

Sarı lacivertliler şu ana kadar Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Filip Novak, Barış Sungur, Jose Sosa, Sinan Gümüş, Lemos, Enner Valencia, Mame Thiam, İsmail Yüksek ve Marcel Tisserand ile 12 oyuncuyu renklerine bağladı.

Nazım Sangare için Fenerbahçe ve Beşiktaş yarışa girdi. Akdeniz ekibine daha iyi teklif sunan sarı lacivertliler ezeli rakibine transfer çalımı atarak mutlu sona ulaştı.

Fenerbahçe daha önce de Mert Hakan Yandaş’ı Galatasaray’ın elinden alarak transferi gerçekleştirmişti. Sarı lacivertli kulüp Beşiktaş ile sözleşmeleri sona eren Gökhan Gönül, Caner Erkin’in yanı sıra Trabzonspor’dan Filip Novak ve Jose Sosa’yı da kadrosuna dahil etmişti.

Böylelikle ezeli rakipler Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor’a karşı Fenerbahçe transferde üstünlüğü ele geçirmiş oldu.
 
Senin için hazırladığımız haberler