Fenerbahçe'ye orta sahadan kötü haber

30.07.2024 - 20:37 | Son Güncellenme: 30.07.2024 - 22:48

Son dakika | Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanşında Lugano ile oynadığı maçta Fred sakatlanarak oyuna devam edemedi. Detaylar.

Fenerbahçe'ye orta sahadan kötü haber

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda Lugano ile karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler ilk ayağını 4-3 kazandığı turun rövanşında rakibini Kadıköy'de konuk etti.

Fred sakatlandı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta sahası Fred'ten kötü haber geldi. Mücadelenin 27'inci dakikasında şuta ayağını sokan Fred, sakatlık yaşadı.

Oyuna devam edemedi

Saha kenarına geldikten sonra sağlık ekibinin yaptığı müdahalenin ardından tekrar oyuna giren Fred, bir süre kendini denedi. Fakat yıldız orta saha oyuna devam edemedi. Fred'in yerine İsmail Yüksek girdi.

Mourinho'dan Fred açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, 2-1 kazandıkları Lugano maçı sonrası Fred'in sakatlığı hakkında açıklamalarda bulundu.

"Tahminimce önümüzdeki turda olmayacağını düşünüyorum"

Portekizli çalıştırıcı, "Bugün ilk sakatlığımızı yaşadık. Daha önce başımıza gelmemişti. Fred'in bizden ne kadar ayrı kalacağını bilmiyoruz ama tahminimce önümüzdeki turda olmayacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler