Kayserispor, Ramazan Civelek'in Sözleşmesini 2 yıl Uzattı

08.11.2022 - 15:28 | Son Güncellenme: 08.11.2022 - 15:39

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, futbolcu Ramazan Civelek'in sözleşmesinin 2 yıllığına uzatıldığını duyurdu. Ramzan Civelek kimdir, performansı nedir?

Kayserispor, Ramazan Civelek'in Sözleşmesini 2 yıl Uzattı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 13 haftada topladığı 23 puan ile 5. sırada yer alan Kayserispor, iç transferde düğmeye bastı. Sarı-Kırmızılı ekip, Fenerbahçe altyapısından yetişen futbolcusu ile kontrat yeniledi.

Ramazan Civelek'in sözleşmesi uzatıldı

Kayserispor'dan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbol takım futbolcularımızdan Ramazan Civelek ile 2024-2025 sezonu dahil olmak üzere sözleşmesi 2 yıllığına uzatılmıştır. Sözleşmenin hem futbolcumuza hem de kulübümüze hayırlı olmasını diliyoruz" denildi.

Ramazan Civelek kimdir?

22 Ocak 1996 doğumlu Ramazan Civelek, Fenerbahçe altyapısında futbola başladı. Gaziantep BB, Sakaryaspor ve Fatih Karagümrk gibi takımlarda kiralık olarak forma giyen kanat oyuncusu, 2019 yılında Fatih Karagümrük'e transfer oldu. 2021'in Ocak ayında ise Kayserispor, Ramazan Civelek'i 220 bin Euro bonservis bedeli karşılığında renklerine bağladı.

Fener'i son dakikada yıktı

Ramzan Civelek, geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi yıkan isim olmuştu. Son 16 turunda Sarı-Lacivertliler ile eşleşen Kayserispor'da Ramazan, maçın son 5 dakikasında oyuna dahil oldu. Genç oyuncu 0-0 berabere devam eden maçın 90+4. dakikasında kullandığı serbest vuruş ile golü bularak eski takımını kupadan eledi.

İlgini Çekebilir
Herkes bunu konuşuyor: VAR çizgisi gibi
Habere Git

Bu sezon ise 12 karşılaşmada görev alan Ramazan Civelek, 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 26 yaşındaki futbolcu, 1 maçta ise takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler