Fenerbahçe'nin Eski Yıldızı Max Kruse Kürt Kökenli Sevgilisiyle Evleniyor

Kerem Ergün
20.10.2022 - 18:37 | Son Güncellenme: 20.10.2022 - 19:33

Bundesliga ekibi Wolfsburg’da kadro dışı kalan ve daha önce Fenerbahçe forması da giyen Max Kruse, Kürt kökenli sevgilisi Dilara Mardine ile evleniyor.

Fenerbahçe'nin Eski Yıldızı Max Kruse Kürt Kökenli Sevgilisiyle Evleniyor

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Max Kruse ile Kürt kökenli sevgilisi Dilara Mardine evililik kararı aldı. Çift, düğün için organizatör arayışlarına başladı.

Sosyal medyadan yardım istedi

Max Kruse’nin Kürt kökenli sevgilisi Dilara Mardine, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerinden düğün için yardım istedi. Mardine, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Yardımınıza ihtiyacım var. Bir düğün organizatörü arıyorum. Eğer iyi bir düğün organizatörü tanıyorsanız bana yönlendirin. Bu yapacağı en çılgın düğünlerden biri olmalı."

Olimpiyatlarda evlenme teklifi etmişti

Eski Fenerbaçeli Max Kruse, pandemi sebebiyle 2021 yılında düzenlenen 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda Almanya tarafından ülkesini temsil etmesi için çağrılmıştı. Almanya'nın teknik direktörü ise şu an A Milli Takım'ın başında bulunan Stefan Kuntz yapıyordu. Max Kruse, Almanya’nın Suudi Arabistan’ı 3-2 yendiği maçın ardından röportaj için kameraların karşısına geçmiş ve orada sevgilisine evlenme teklifi etmişti.

İlgini Çekebilir
Max Kruse'nin mutlu günü
Habere Git

Youtube kanalları var

Evlenmeye hazırlanan Max Kruse ve Dilara Mardine’nin birlikte açtığı bir Youtube kanalı da bulunuyor. Die Kruses adlı kanalda Kruse ve Mardine, günlük hayatlarından kesitleri takipçileriyle paylaşıyor.

İlgini Çekebilir
Kruse yeşil sahada değil sosyal medyada oyun kuruyor!
Habere Git

Futbolda Kruse için işler yolunda gitmiyor

Max Kruse için özel hayatında işler yolunda giderken futbol hayatı ise tam tersi bir durumda. Formasını giydiği Bundesliga ekibi VFL Wolfsburg tarafından kadro dışı bırakılan 34 yaşındaki futbolcu her ne kadar takıma geri dönmek istese de Alman ekibinin teknik direktörü Niko Kovac, Kruse’u takımda düşünmüyor ve yeniden kadroya dahil etmiyor.

Bu sezon 5 maça çıktı

Bu sezon VFL Wolfsburg formasıyla 5 maça çıkan Max Kruse, 270 dakika süre alırken takımına gol veya asist katkısı sağlayamadı. 2019/2020 sezonunda Fenerbahçe forması giyen Alman oyuncu, kulüp kariyerinde çıktığı 553 maçta 162 gol atarken 133 tane de asist yaptı. Almanya Milli Takımı’nda 14 maça çıkan Kruse, ülkesi için 4 gol 7 asistlik performans gösterdi. Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 1.50 milyon Euro olan tecrübeli oyuncunun Wolfsburg ile 30 Haziran 2023’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fenerbahçe ile davalık olmuştu

Fenerbahçe'nin 2019/2020 sezonunun başında büyük umutlarla Werder Bremen'den kadrosuna kattığı Max Kruse, sarı lacivertli formayla çıktığı 23 maçta 7 gol atarken 8 tane de asist yaptı. Pandemi sebebiyle lige verilen arada Fenerbahçe ile olan sözleşmesini tek taraflı fesheden Max Kruse, 3 aylık alacaklarının ödenmediğini gerekçe göstererek kulübü mahkemeye verdi. Bunun üzerine Ali Koç yönetimi de kulübün süreçte uğradığı zarar sebebiyle Max Kruse'a 18 milyon Euro değerinde dava açtı. İki tarafın da birbirine açtığı davalar bir karara bağlanmazken, tarafların anlaşması üzerine sona erdi.

Senin için hazırladığımız haberler