Fenerbahçe'nin Transfer Listesindeki Bünyamin Balcı için Antalyaspor 5 Milyon Euro İstedi

Akın Ungan
22.05.2022 - 17:20 | Son Güncellenme: 22.05.2022 - 18:49

Transfer | Fenerbahçe'de Ali Koç yönetiminin menajeri ile görüştüğü genç sağ bek Bünyaöin Balcı için Antalyaspor'un istediği bonservis bedeli belli oldu.

Fenerbahçe'nin Transfer Listesindeki Bünyamin Balcı için Antalyaspor 5 Milyon Euro İstedi

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hedefinin altında kalan Fenerbahçe, gelecek dönem için transfer çalışmalarına hız kattı. İsmail Kartal ile yakalanan çıkışı, Jorge Jesus ile yeni sezonda devam ettirmek isteyen Sarı-Lacivertliler'de hedef sağ beke takviye.

Antalyaspor'un istediği bonservis bedeli ortaya çıktı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Antalyaspor'un genç sağ beki Bünyamin Balcı'nın menajeri ile görüşme yaptığı biliniyordu. Akdeniz ekibinin, Bünyamin Balcı için istediği bonservis bedeli belli oldu.

5 milyon Euro dendi, Fener beklemeye geçti

NTV Spor'un haberine göre Kırmızı-Beyazlılar, 21 yaşındaki oyuncu için 5 milyon Euro talep etti. Gelecek sezona Jorge Jesus ile başlamak isteyen Fenerbahçe yönetiminin ise tecrübeli teknik adamın fikrini almak için beklemeye geçtiği kaydedildi.

Pazarlık yapılacak

Jorge Jesus ile büyük ölçüde anlaşma kaydeden Fenerbahçe, başarılı çalıştırıcının raporuna göre Antalyaspor ile masaya oturacak. Daha önce takas formülünün gündeme geldiği Sarı-Lacivertliler'in Antalyaspor'a eski oyuncusu Nazım Sangare ya da Mesut Özil ile beraber kadro dışı kalan Ozan Tufan'ı önermesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor sezonun ilk transferini yaptı 2 yıllık imza...
Habere Git

Bünyamin Balcı'nın bu sezonk istatistikleri

Antalyaspor altyapısından yetişen Bünyamin Balcı,  bu sezon Kırmızı-Beyazlı takım ile 34 karşılaşmada forma giydi. 21 yaşındaki oyuncu 2 kez rakip fileleri havalandırırken, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası vermeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler