Fenerbahçe Beko - Real Madrid: 71-85 (Maç Sonucu - Özet)

Akın Ungan
02.12.2022 - 22:26 | Son Güncellenme: 02.12.2022 - 22:58

THY EuroLeague'de Fenerbahçe Beko, Real Madrid karşısında 85-71 kaybetti. Sarı-Lacivertliler Avrupa'da ikinci yenilgisini aldı. Maç sonucu ve maç özeti.

Fenerbahçe Beko - Real Madrid: 71-85 (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR HABER

EuroLeague'de 11. maçlar oynandı. Avrupa'da yeni sezona çok iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe Beko, Real Madrid ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz, maçı 85-71 kaybetti. Sarı-Lacivertliler EuroLeague'de Barcelona'nın ardından bir diğer İspanyol Real Madrid'e de yenildi.

EuroLeague'de ikinci yenilgi

Avrupa'da yoluna emin adımlarla devam eden Fenerbahçe Beko, sezona 5 galibiyetle başladı. 6. maçta Barcelona'ya kaybeden Sarı-Lacivertliler, bu maçın ardından 4 haftalık galibiyet serisi yakaladı. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda Real Madrid'i ağırlayan Fenerbahçe Beko, EuroLeague'de ikinci mağlubiyetini aldı. Sarı-Lacivertliler ayrıca sezonun ilk iç saha mağlubiyetini yaşadı.

Real'den galibiyet serisi

EuroLeague'de yeni sezona beklenenin altında başlayan Real Madrid, ilk 5 haftada 2 galibiyet almıştı. Olimpia Milano deplasmanında kazanan İspanyollar, bu maçla beraber çıkışa geçti. O maçla beraber Fenerbahçe Beko karşısına çıkana kadar hiç kaybetmeyen takım, İstanbul'dan da galibiyetle döndü. Real Madrid üst üste 6. galibiyetini elde etti.

İlgini Çekebilir
Barça MVP'si ile kazandı!
Habere Git

Yıldızlarından yoksun

Fenerbahçe Beko, güçlü rakibi Real Madrid karşısına birçok yıldızından yoksun çıktı. Sakatlıkları olan Scottie Wilbekin, Dyshawn Pierre ve hasta olan Marko Guduric forma giyemedi.

Tavares: "Takım arkadaşlarıma borçluyum"

27 dakika süre aldığı karşılaşmada 17 sayı, 4 ribaund ve 4 asistlik performans sergileyen Walter Tavares, maçın oyuncusu seçildi. Mücadelenin ardından açıklama yapan Tavares, "Takım arkadaşlarıma borçluyum. Bana doğru noktada top atıyorlar. Bana bitirmek kalıyor. Ribaundları domine ettiğimizde maçı kontrol ettiğimizi biliyoruz. Bu da bize avantaj sağlıyor." dedi.

Musa: "Bu kimyayı daha da geliştirmeye çalışacağız"

Real Madrid gardı Dzanan Musa ise "Topu hep paylaştık. Bu çok önemliydi. Böyle bir kimyayı ortaya koyduğumuz için mutluyum. Bu kimyayı daha da geliştirmeye çalışacağız. Açık sahada doğru kararları vermeye çalıştım. Bu bir takım sporu, takım arkadaşlarıma güveniyorum." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fransız derbisinin kazananı Monaco!
Habere Git

Mateo: "Bugün takımımla gurur duyuyorum"

Real Madrid Koçu Chus Mateo, "Hem içeride hem dışarıya topu aktararak iyi pozisyonlar yakaladık. Yüzdemiz yüksek çünkü iyi opsiyonlar seçtik. Önemli bir başarı. Bugün takımımla gurur duyuyorum. Hücumda topu çok iyi paylaştığımızı düşünüyorum ve bu beni çok mutlu etti." şeklinde konuştu.

Itoudis: "Daha iyi oynadılar, galibiyeti hak ettiler"

Fenerbahçe Beko Başantreörü Dimitris Itoudis ise şunları kaydetti: "Real'e tebrikler. Daha iyi oynadılar, galibiyeti hak ettiler. Bize saygı duydular. Agresif bir oyun ortaya koydular. Biraz geri dönmeyi de başardık. Momentumu bazen değiştirdi. Yüzde 70 ile ikilik attılar. Bu çok fazla. 14 top kaybı, 13 hücum ribaundları. Ribaundlarda aslında öndeydik ama üçlük isabetlerinde istediğimiz seviyede değildik."

Senin için hazırladığımız haberler