Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'den Olay Sözler

Salim Manav
04.08.2022 - 11:20 | Son Güncellenme: 04.08.2022 - 11:36

Afrikalı oyuncu çıkışı ile gündeme gelen Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'in Gökhan İnler'den Pirlo'ya Marek Hamsik'ten UEFA ve Premier Lig'e kadar birçok konuda olay açıklamaları bulunuyor. Detaylar haberimizde...

Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'den Olay Sözler

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

Napoli’nin aynı zamanda İtalya’nın ünlü film yapımcılarından biri olan başkanı Aurelio De Laurentiis’ten Afrikalı futbolcularla ilgili yine gündeme  düşecek sansasyonel bir çıkış geldi. Pek bu ilk miydi?  İşte Napoli Başkanı'nın tarihe geçen sözleri...

"Afrikalı oyunculara kupaya gitmemeli"

Afrikalı oyuncular için: Artık Afrikalı oyuncu transfer etmeyeceğim. Onları gerçekten seviyorum ancak Afrika Uluslar Kupası'nda oynamaktan vazgeçtikleri hakkında bir anlaşma imzalamaları gerekecek. Biz, onlar dünyanın başka yerlerinde maç yaparken maaşlarını ödeyen aptallarız.

"Düzmece organizasyondan bıktım"

UEFA Organizasyonları için: “Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi gibi bu düzmece organizasyonlardan artık bıktım. Avrupa'nın ilk beş ligi arasında hafta boyunca oynanan müsabakalar yaratmamız gerekiyor. Futbol dünyası, kendini nasıl yöneteceğini bilmiyor."

İlgini Çekebilir
TFF'den futbolseverlere büyük müjde! Beklenen gün geldi...
Habere Git

"İngiltere'de kötü yemek yerler"

İngiltere’ye transfer olmak isteyen oyuncuları için: “Bir futbolcu İngiltere'ye gitmek istiyorsa, elbette ki gider. Fakat bilmeliler ki; orada kötü yaşıyorlar, kötü yemekler yiyorlar ve vücutlarını iyi yıkamıyorlar!”

İtalyan hakemlere sert sözler

İtalyan Hakemler Birliği için: “Juventus'la aramızda 6 puan fark var ve video asistan hakem kararları yüzünden 8 puanımız çalındı. Lig 6 puan farkla biterse şampiyonluk bizden çalınmış olacak. İtalya'nın en büyük problemi suskunluk"

"Napoli Belediye Başkanı saygısız"

Napoli Belediye Başkanı için:“Ben böyle belediyenin de böyle belediyeciliğin de ne anlama geldiğini algılayamıyorum. Napoli şehri ve insanlarına bu denli saygısızlık yapan biriyle bir daha konuşmak istemiyorum"

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da bir ayrılık daha kapıda! Bu hiç hesapta yoktu
Habere Git

"Pirlo'nun mesleği avukatlık değil"

Juventus-Napoli maçını oynatma kararını eleştiren o dönemin Juventus Teknik Direktörüve şimdi Karagümrük’ün başında olan Andrea Pirlo için: “Andrea bir koç olarak kalmadı ve kararları yorumlamamalı. O zaman kulübeyi bıraksın ve halkla ilişkiler müdürü olsun. Pirlo'nun mesleği avukatlık değil ve tüm prosedürleri bilmeyebilir. Ayrıca bunları bilmesine de hiç gerek yok"

"Ben Katarlı değilim, maaşta indirim yapsın"

Geri dönme ihtimali olan eski oyuncuları Edilson Cavani için: “Ben bir Katarlı değilim. Maaşında indirime giderse ve PSG'de oynamaktan vazgeçerse otururuz, anlaşma yaparız. Cavani harika bir futbolcu. Bizimle her sezon 30 gol attı. Kapılarımız ona her zaman açık." 

"Higuain nankör ve hain"

Sürpriz bir şekilde Juventus’a transfer olan golcü oyuncuları Gonzalo Higuain için: “Onun ayrılacağını beklemiyorduk. Napoli'de geçirdiği üç yılı silmek istemiyorum. Bazıları ihanet kelimesinin abartı olduğunu düşünüyor. Ben farklı bakıyorum. Bu transfer tamamen hainlik ve nankörlük içeriyor"

"Bizim Napolili Türkümüz"

Şimdilerde Adana Demirspor’un başarısı için ter döken, o dönemin oyuncusu Gökhan İnler için: “Un Turco Napoletano ” filminden esinlenerek bizim Napolili Türkümüz!

"Aptal olmayan Hamsik, Ruiz'in kendisinden iyi olduğunu anladı" 

Trabzonspor’un şampiyonluğunda önemli pay sahibi olan ve uzun yıllar Napoli forması giyen Marek Hamsik için: “Aptal olmayan Hamsik, takımda çok fazla oyuncu olduğunun farkına vardı. Bunlardan birinin Fabian Ruiz olduğunu ve kendisinden de iyi olduğunu anladığı için takımdan ayrılıp Çin'e giderek emekli maaşı alabilirim diye düşünüyor. Bu yüzden ayrılmak istiyor."

"Seni dövmeyeceğim çünkü benden daha yaşlısın"


Napoli’nin kendi evinde Lazio ile 2-2 berabere kalmasından sonra büyük bir sinirle soyunma odasina girerek takımın teknik direktorü Edoardo Reja’ya için: “Seni dövmeyeceğim çünkü benden cok daha yaşlısın."

Canlı yayında küfürler savurdu

Seria A 2011/2012 sezon fikstür çekimi gerçekleştirilirken, Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılma hakkı elde eden takımına ilk haftalarda zorlu maçların üstüste gelmesi ile çok sinir olmuş, canlı yayında küfürler savurmuştu. Aynı zamanda film yapımcısı olan De Laurentiis, “Böyle olacaksa ben film çekme işine geri döneyim” demişti.  Bir türlü sakinleştirilemeyen başkan, yoldan geçen motorlu bir gencin davetini kabul ederek araçla kendisini kovalayan muhabirlerden kaçmayı başarmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler