Rodrygo'dan 'Fenomen' Ronaldo'yu kahkahalara boğan hareket!

Ali Bozkurt
29.11.2022 - 11:54 | Son Güncellenme: 29.11.2022 - 12:01

Real Madrid ve Brezilya'nın genç yıldızı Rodrygo ile Sambacılar'ın 'Fenomen' Ronaldo arasında yaşananlar sosyal medyada gündeme geldi. İşte o görüntüler...

Rodrygo'dan 'Fenomen' Ronaldo'yu kahkahalara boğan hareket!

AJANSSPOR HABER

Brezilya, İsviçre'yi Casemiro'nun golüyle 1-0 mağlup ederek son 16 kalmaya hak kazandı. Karşılaşmanın ardından Real Madrid ve Brezilya'nın genç yıldızı Rodrygo ile sambacıların dünya yıldızı eski futbolcusu 'Fenomen' Ronaldo arasında yaşananlar sosyal medyada viral oldu.

 ‘’Son 16’ya kalmaya hak kazandı’’

Brezilya-İsviçre maçının ardından Rodrygo ile Sambacılar'un efsanevi golcüsü Ronaldo arasında ilginç anlar yaşandı. Maç sonrası Ronaldo ile İsviçre maçını ve turnuvayı değerlendiren genç yıldız Rodrygo, röportajın sonunda Ronaldo'nun bacaklarına dokunup ardından kendi bacaklarına sürdü.

‘’Rodrygo’nun hareketi gündem oldu’’

Brezilya- İsviçre karşılaşmasının ardından FIFA'nın resmi kanalında Rodrygo ile röportaj yapan Ronaldo, konuşmasının sonunda Rodrygo'ya 'Brezilya seni destekliyor' dedi. Rodrygo da bu sözlerin ardından Ronaldo'ya teşekkür etti. Bu sözlerden hemen sonra Rodrygo birden ellerini Ronaldo'nun bacaklarına ardından kendi bacaklarına sürdü. Rodrygo'nun bu hareketi 'Efsane ismni büyülü zamanlarına gönderme' olarak yorumlandı. Rodrygo bu hareketinin ardından 'Şimdi daha çok gol atacağım' dedi. Ronaldo ise Rodrygo'nun bu hareketinin ardından kahkahalara boğuldu.

Senin için hazırladığımız haberler