Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi sonrası Ferdi Kadıoğlu ve Tisserand açıklamalarda bulundu

Ali Bozkurt
08.05.2022 - 21:15 | Son Güncellenme: 08.05.2022 - 23:32

Süper Lig 36. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Beşiktaş'ın rakibi oldu. Karşılaşma 1-1 sona erdi. Maçtan hemen sonra Tisserand, Ferdi Kadıoğlu ve Novak açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi sonrası Ferdi Kadıoğlu ve Tisserand açıklamalarda bulundu

AJANSSPOR HABER

Süper Lig 36. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya kaldı. Karşılaşma 1-1 sona erdi. Maçtan hemen sonra Ferdi Kadıoğlu, Tisserand ve Novak açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar...

''Bizi provake etmeye çalıştılar''

Sarı-Lacivertliler deplasmanda konuk olduğu karşılaşmada 1-1 beraberlikle ayrıldı. Maçtan hemen sonra Ferdi Kadıoğlu, açıklamalarda bulundu. Kadıoğlu, ''Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde olmak istiyoruz. Bu nedenle her puan bizim için önemli. Bütün takım çok savaştı ve maç 1-1 bitti. Önümüzdeki hafta kazanmaya devam etmek istiyoruz. Maça iyi başlamak istiyorduk. Oyun çok durdu talihsiz gol yedik ama hemen geri döndük. İlk penaltıyı atsak daha farklı olabilirdi. Çok pozisyona girdik ama gol atamıyoruz nedense. Kazanmak istiyorduk, berabere bitti. Üzüldük. İki maçımız kaldı kazanıp sezonu en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Gol çıkarmak önemli değil, bu takım oyunu. Bireysel konuşmamak lazım. Elimden gelenin en iyisini yaptım.'' ifadelerini kullandı.

''Sonraki maça odaklanacağız''

Fenerbahçe'de derbi sonrasında Marcel Tisserand, açıklamalarda bulundu. Tisserand, ''Bugün çok ilginç bir maçtı. İki takım da kazanmak için sahaya çıktı. Golü bulduk, kalemizde de gol gördük. Takımın defansif anlayışından dolayı mutluyum diyebilirim. Bu tip maçlarda çok yüksek konsantre olmalısınız. 2. golü de bulabilirdik ama maalesef futbolda böyle şeyler olabiliyor. Şimdi iyi dinlenip bir sonraki maça odaklanacağız.'' ifadelerini kullandı.

''Hazırlanmak için 1 haftam vardı''

Fenerbahçe'de iki penaltıya sebebiyet gösteren Novak, açıklamalarda bulundu. Novak, ''Gol attığım için mutluyum ama sebep olduğum iki penaltı için üzgünüm. Pozisyon değiştirdiğim için zorlandım ama daha öne oynamıştım. Hazırlanmak için 1 haftam vardı. Gol attığım ve 1 puan aldığımız için mutluyum ama sonraki maçlar için daha dikkatli olmalıyım.'' ifadeleri kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler