Ferdi Kadıoğlu, Brighton ile anlaştı! F.Bahçe'nin kararını bekliyor

15.08.2024 - 13:20 | Son Güncellenme: 15.08.2024 - 13:35

Son dakika transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de forma giyen milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, İngiliz kulübüyle anlaşmaya vardı. Detaylar.

Ferdi Kadıoğlu, Brighton ile anlaştı! F.Bahçe'nin kararını bekliyor

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, geleceğiyle ilgili kararını verdi.

Ferdi Kadıoğlu, Brighton ile anlaştı

Fabrizio Romano'nun haberine göre; sakatlığı nedeniyle Adana Demirspor karşılaşmasının kadrosundan çıkarılan sol bek oyuncu Ferdi Kadıoğlu'nun, Brighton & Hove Albion FC ile kişisel şartlarda her konuda anlaşmaya vardığı belirtildi.

Kulüplerin anlaşmasını bekliyor

Kariyerine Premier Lig'de devam etmek istediğini yönetime bildiren 24 yaşındaki futbolcu, kulübünün Brighton ile anlaşmasını beklediği ifade edildi.

Teklif 35 milyon Euro

Brighton & Hove Albion FC'nin Ferdi Kadıoğlu için 35 milyon Euro teklif ettiği iddia edilmişti. İngiliz kulübünün bu ücreti ödemesi durumunda milli futbolcu en yüksek bonservis ücreti ödenmiş Türk oyuncu olarak tarihe geçecek.

Arda Turan'ı geçecek

Bilindiği üzere ilk sırada Atletico Madrid'den Barcelona'ya 34 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Arda Turan yer alıyor.

Fenerbahçe kariyeri

14 Temmuz 2018 tarihinde NEC Nijmegen'den 1.4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye imza atan Ferdi Kadıoğlu, çıktığı 203 karşılaşmada 18 gol ve 22 asist kaydetti.

Gösterdiği başarılı performansla hem Fenerbahçe'nin hem de A Milli Futbol Takım'ın vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alan 24 yaşındaki yıldız futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam ediyor.

NEC Nijmegen yüzde 10 pay alacak

Öte yandan sözleşme gereği Ferdi Kadıoğlu'nun başka takıma transfer olması durumunda Fenerbahçe'nin, NEC Nijmegen kulübüne sonraki satıştan yüzde 10 pay vereceği öğrenildi. Milli futbolcu 35 milyon Euro'ya transfer olması durumunda Hollanda kulübü bu transferden 3.5 milyon Euro kazanacak.

Senin için hazırladığımız haberler