Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Resmi açıklama geldi

11.08.2024 - 00:54 | Son Güncellenme: 11.08.2024 - 01:05

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin Milli yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nun takımdan ayrılıp, ayrılmayacağı ile ilgili resmi açıklama kulüp içinden geldi. İşte detaylar.

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Resmi açıklama geldi

AJANSSPOR HABER

Süper Ligi'nin ilk haftasında sahasında Adana Demirspor'u konuk eden Fenerbahçe, Edin Dzeko'nun kaydettiği golle rakibini 1-0 mağlup etti ve sezona 3 puanla başladı. Maç sonunda ise Fenerbahçe taraftarı, takımdan ayrılıp ayrılmayacağı belli olmayan Ferdi Kadıoğlu için yoğun destek tezahüratlarında bulundu. Ferdi Kadıoğlu'nun takıma veda ettiğine dair haberlerle ilgili ise kulüp içinden resmi açıklama geldi.

Ferdi Kadıoğlu takımdan ayrılıyor mu?

Fenerbahçe Futbol A Takımı Medya ve İletişim Yöneticisi Alper Yemeniciler, resmi X (Twitter) hesabından Ferdi Kadıoğlu ile ilgili açıklama paylaştı. Yemeniciler, resmi sosyal medya hesabında şu ifadelere yer verdi: "Oyuncumuz Ferdi Kadıoğlu ile ilgili “veda etti” şeklindeki yorumlar doğru değildir. Taraftarlarımızın sevgisine onları selamlayarak karşılık vermiştir. Normal bir maç sonu el sallamasından ibaret durum."

Taraftarlar "Gitme Sana Muhtacım" dedi

Ferdi Kadıoğlu 88. dakikada yerini Çağlar Söyüncü'ye bırakırken tribünleri alkışladı. Fenerbahçe taraftarı, 24 yaşındaki oyuncu için "Gitme Sana Muhtacım" bestesini söylemeye başladı.

Ferdi Kadıoğlu siftahı Lugano maçında yaptı

Bu sezon Fenerbahçe'nin 4 resmi maçında da görev alan Ferdi Kadıoğlu, bu karşılaşmalarda bir kez gol sevinci yaşadı. Milli futbolcu, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme karşılaşmasında Lugano'yu deplasmanda 4-3 yendiği maçta yeni sezonda kendisinin ilk golünü kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler