Ferdi Kadıoğlu gidiyor, dünya yıldızı orta saha ve sol bek geliyor

19.08.2024 - 08:52 | Son Güncellenme: 19.08.2024 - 09:00

Fenerbahçe'de İngiliz ekibi Brighton'un ısrarla kardosuna katmak istediği milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nda flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylarbbb

Ferdi Kadıoğlu gidiyor, dünya yıldızı orta saha ve sol bek geliyor

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, transferde bombaları peş peşe patlattıktan sonra zorunlu olarak frene bastı. Orta sahaya acil takviye gerekmesine rağmen, harcama limiti dolduğu için bir türlü beklenen hamle gelmedi.

Ferdi ısrarcı, gitti gidiyor

Fanatik'in haberine göre, Fenerbahçe yönetimi, her şeye rağmen Ferdi Kadıoğlu’nu takımda tutmak için elinden geleni yapsa da milli yıldız, son görüşmede de ayrılmak ve Brighton’a gitmek istediğini yineledi.

Satış olacak, transfer başlayacak

İngiliz ekibi de Sarı-Lacivertliler’, “Bu hafta bu işi bitirelim” mesajını yolladı. Ferdi’nin satışı gerçekleşir gerçekleşmez limit açılacak; orta saha ve yeni sol bek için kollar sıvanacak.

Orta saha için ilk hedef Leon Goretzka

Bayern Münih’in kadro dışı bıraktığı Leon Goretzka ile bu hafta bir görüşme yapılması bekleniyor. Daha önce takımda kalmak istediğini söyleyen Alman yıldızın, tamamen takımın dışında bırakılması sonrası tavrının değişmesi bekleniyor.

Bayern, 29 yaşındaki orta sahanın ayrılığı için kolaylık sağlamaya hazır. Ancak yönetimin, Goretzka’nın maaşı için şartları zorlaması gerekecek.

Amrabat ve Lo Celso girişimleri hızlanacak

Öte yandan Sofyan Amrabat ve Giovanni Lo Celso için de girişimler hız kazanacak. Ferdi’nin ayrılığı halinde sol bek transferi de öncelik olacak.

Reguilon'da Barcelona sıkıntısı

Tottenham’ın İspanyol sol beki Sergio Reguilon için Barcelona’nın da devrede olması en önemlii sıkıntı. Gent forması giyen Arcihe Brown’ın kadroya katılma ihtimali daha yüksek.

Arcihe Brown'da beklenti 10 milyon Euro

22 yaşındaki İngiliz sol bek için Belçika ekibinin kapıyı 10 milyon Euro’dan açtığı öne sürüldü. Fenerbahçe, bu rakamı bonuslarla birlikte 7 milyon Euro seviyesine çekmek istiyor.

Öte yandan B planı olarak farklı isimler için de araştırmalar yapıldığı kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler