Ferdi Kadıoğlu için resmi görüşmeler başladı

11.08.2024 - 17:20 | Son Güncellenme: 11.08.2024 - 17:25

Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer radarında olan ve Fenerbahçe'deki geleceği merak konusu olan Ferdi Kadıoğlu için resmi görüşmelerin başladığı kaydedildi.

Ferdi Kadıoğlu için resmi görüşmeler başladı

Cem Ergün - DIŞ HABER

Geçtiğimiz sezon başarılı bir performansa imza atarak Avrupa'nın devlerinin dikkatini üzerine çeken Ferdi Kadıoğlu, Türkiye Milli Takımı ile EURO 2024'te de başarılı performansını sürdürdü.

Devlerin radarına girdi

Avrupa'dan; Borussia Dortmund, Arsenal ve Brighton gibi kulüplerin radarına giren Ferdi Kadıoğlu için 30 milyon Euro bonservis bedeli gözden çıkartıldı.

Teklifler heyecanlandırmadı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve As Başkanı Acun Ilıcalı ise, Ferdi için gele tekliflerin heyecan verici olmadığını ve daha fazlasını talep ettiklerini belirtti. Ilıcalı, başarılı sol bek için "Aklımızın almadığı teklif gelmediği sürece, oyuncumuzu satmayacağız." açıklamasında bulundu.

Ferdi için yeni gelişme

Şimdi ise Ferdi Kadıoğlu için yeni bir kulüp devreye girdi. Todofichajes'te yer alan habere göre; sol bek pozisyonunda bir arayışta olan ve transfer döneminin sonuna dek buraya takviye yapmayı planlayan Premier Lig devi Manchester United, Ferdi Kadıoğlu'na talip oldu ve resmi görüşmeler başladı.

ManU elini çabuk tutmak istiyor

Çıkan haberde Fenerbahçe ve Manchester United arasındaki pazarlıkların devam ettiği ve Kırmızı Şeytanlar lakaplı İngiliz ekibinin, önümüzdeki günlerde anlaşmaya varmayı ve transferi bir an önce nihayete erdirmeyi planladığı aktarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler