Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu iki transfer teklifi arasında tercihini yaptı!

13.08.2024 - 10:16 | Son Güncellenme: 13.08.2024 - 10:28

Fenerbahçe'den ayrılığı gündemde olan milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, gelen iki transfer teklifi arasında tercihini yaptı. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu iki transfer teklifi arasında tercihini yaptı!

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu kariyerinde yeni bir sayfa açabilir. 24 yaşındaki yıldız Premier Lig'den iki takımdan teklif aldı.

İngiliz ekipleri Brighton ve Manchester United'dan Ferdi için Fenerbahçe'ye tekliflerini sundu. Milliyet'in haberine göre Brighton'ın teklifi 35 milyon euro olurken, Manchester United'ın teklifi bu rakamın altında kaldı.

ManU teklifini güncelleyecek

Öte yandan Manchester United'ın teklifini güncelleyeceği ve ilerleyen günlerde Fenerbahçe'nin kapısını bir kez daha çalacağı aktarıldı.

Ferdi tercihini yaptı

Haberin detayında Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton ve Manchester United arasında tercihini yaptığı belirtildi. Buna göre milli futbolcu kulüplerin anlaşması durumunda Manchester United'a gitmeye daha sıcak bakıyor.

Yönetim ve Mourinho kalmasını istiyor

Yönetimin ise cazip tekliflere karşın Ferdi Kadıoğlu'nu kadroda tutmak istediği vurgulandı. Jose Mourinho ise dün düzenlediği basın toplantısında Ferdi Kadıoğlu için "Ben kalmasını istiyorum ama benim üzerimde bir konu. Kendisi harika bir profesyonel ve çok iyi bir çocuk. Çok iyi antrenman yapıyor, umarım takımda kalır." ifadelerini kullanmışt

Senin için hazırladığımız haberler