Ferdi Kadıoğlu, maç öncesi konuştu: "Hollandalı annemi arayacağım"

Orhan Gülek
05.07.2024 - 19:59 | Son Güncellenme: 05.07.2024 - 20:02

Milli Takım’ın genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu, EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda ile oynanacak milli maç öncesi basın toplantısına katıldı. İşte detaylar...

Ferdi Kadıoğlu, maç öncesi konuştu: "Hollandalı annemi arayacağım"

AJANSSPOR-HABER

A Milli Futbol Takımı'nda Ferdi Kadıoğlu, EURO 2024 çeyrek finalinde yarın karşı karşıya geleceğimiz Hollanda maçı öncesi basın toplantısında flaş açıklamalarda bulundu.

"Merih'in ceza almış olması talihsiz"

Ferdi Kadıoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Benim için çok özel bir maç olacak. Annem Hollandalı, babam Türk. Kendi sahamızda gibi olacağımızı düşünüyorum.

Bence Merih'in yaptığı o işaret siyasi bir anlamı yansıtmıyordu. Bunu asla adil olarak görmüyoruz. Diğer oyuncular da bu şekilde düşünüyor.

Merih'in ceza almış olması talihsiz. Dolayısıyla Merih'in yerine birinin oynaması gerekecek ama o da elinden geleni verecektir.

"Hollanda'nın işini zorlaştıracağız"

Hollanda'nın bireysel anlamda çok kaliteli oyuncuları var. Cody ile birlikte oynadım. İyi oyunculara sahip olduklarını biliyoruz ama biz de sahaya tutkuyla çıkıyoruz, yüreğimizle oynuyoruz. Hollanda'nın işini zorlaştıracağız. Güzel bir maç olacak.

"Asla bu kararımdan pişman olmadım"

Avusturya maçında son 30 dakikada sorun yaşadık ama iyi bir sınav verdik.

5 yıl önceki Ferdi Kadıoğlu ile şimdiki Ferdi bambaşka. Başka bir mevkide oynuyordum ve Hollanda forması giyiyordum. 2 yıl önce Türkiye'yi seçtim ve asla bu kararımdan pişman olmadım. Bu formayı giydiğim için gururluyum.

"Çok üst düzey bir destek var"

Turnuva öncesi ufak problemim oldu, risk almak istemedik ama şu anda iyiyim, hazırım.

Çok üst düzey bir destek var taraftarlarımızdan, kendi sahamızda oynuyormuşuz gibi. Ümit ediyorum yarın da bizi yalnız bırakmazlar."

Senin için hazırladığımız haberler