Ferdi Kadıoğlu: Mourinho'dan öğrendiğim en büyük ders...

17.09.2024 - 10:46 | Son Güncellenme: 17.09.2024 - 11:05

Trendyol Süper Lig ekibi Fenerbahçe'den Premier Lig takımı Brighton'a transfer olan milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu transfer süreci hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ferdi Kadıoğlu: Mourinho'dan öğrendiğim en büyük ders...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'den Premier Lig ekibi Brighton'a rekor bedelle transfer olan Ferdi Kadıoğlu, The Athletic için özel açıklamalarda bulundu. Kadıoğlu, Brighton'ın planının ilginç olduğunu belirtti.

"Fenerbahçe'de ilk sezonda sadece bir maçta oynadım"

Ferdi Kadıoğlu açıklamalarında Fenerbahçe'deki ilk sezonu için "Fenerbahçe'de ilk sezonda sadece bir maçta oynadım. Bu doğru bir şey diye düşünüyorsunuz. Cocu ile Felemenkçe konuşuyordum, bu yüzden iletişim kolaydı ama iki ya da üç ay sonra Cocu ayrıldı." dedi.


"İstanbul'a gelmek benim için büyük bir adımdı ve kolay değildi"

Kadıoğlu, Hollanda'dan İstanbul'a gelişi hakkında ise "Hollanda'nın küçük bir şehrinden İstanbul'a gelmek benim için büyük bir adımdı ve kolay değildi. Yeni bir takım, yeni oyun tarzı, her şey yeniydi. Bu yüzden uyum sağlamak adına zamana ihtiyacım vardı." ifadelerini kullandı. 24 yaşındaki futbolcu ayrıca "Başardıklarımdan dolayı çok mutluyum. Niteliklerime ve yeteneklerime inanmaya devam ettim ve sonunda her şey yolunda gitti." dedi.

İlgini Çekebilir
Ferdi Kadıoğlu, Brighton'da ilk maçına çıktı!
Habere Git

"Mourinho'dan öğrendiğim en büyük ders..."

Ferdi Kadıoğlu açıklamalarında Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho hakkında ise şu ifadeleri kullandı: "Mourinho gerçekten her şeyi kazanmak istiyor, en önemli şey bu ve bunu yapmak için bazı numaraları var. Ondan öğrendiğim en büyük ders oyun yönetimi. Fabian (Fabian Hürzeler Brighton Teknik Direktörü) da bundan bahsetti. Eğer 1-0 öndeyseniz ya da sıkışık bir maçsa, bazı durumlarda akıllı davranmak gibi."

"O taraftarlar önünde oynamak inanılmazdı"

Fenerbahçe taraftarı ve kulüpten de bahseden Ferdi Kadıoğlu "Altı yıl boyunca Fenerbahçe'deydim. Orada taraftalar beni seviyor, ben kulübü gerçekten seviyorum. O taraftarlar önünde oynamak inanılmazdı, özellikle de büyük maçlarda. Çok gürültülüydü. Islık çalıyorlar, tezahürat yapıyorlar ve hiçbir şey duyamıyorsunuz. Maç sırasında takım arkadaşınızın ne dediğini anlamak bile zor oluyor. Futbolla uyuyorlar ve futbolla uyanıyorlar." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler