Transfer haberleri | Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'yle 5 yıllık sözleşme imzalayacak

İsa Kethüda
04.10.2021 - 15:28 | Son Güncellenme: 05.10.2021 - 09:37

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Milli takım tercihini Türkiye’den yana kullanacak Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe formasıyla devam etme konusunda anlaşmaya vardı.

Transfer haberleri | Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'yle 5 yıllık sözleşme imzalayacak

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR - ÖZEL

Sezon sonu Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek Ferdi Kadıoğlu, hem kulüp hem milli takım kariyeri konusunda çok kritik iki karar aldı. Milli takım tercihini Türkiye’den yana kullanacak Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe formasıyla devam etme konusunda anlaşmaya vardı.

İlgini Çekebilir
Kuntz'dan büyük gaf: Ferdi önce Türk vatandaşı olsun!
Habere Git

Ferdi Kadıoğlu 5 yıllık sözleşme imzalayacak

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Ferdi Kadıoğlu ile yapılan ilk görüşmeler olumlu geçti. Fenerbahçe’den yıllık 500 bin Euro alan Ferdi’ye Fenerbahçe yönetimi yıllık 1 milyon 750 bin Euro garanti ücret teklif etti. Teklife olumlu yanıt veren Ferdi Kadıoğlu ile devre arası 5 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Ferdi Kadıoğlu milli takım tercihini yaptı

Öte yandan Kanada milli takımından gelen teklifi kabul etmeyen Ferdi Kadıoğlu, tercihini Türkiye A Milli Takımı’ndan yana kullanma kararı aldı. Bu konu ile ilgili Başkan Ali Koç ile görüşen Ferdi Kadıoğlu, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve TFF Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop ile bir toplantı yapacak. Kadıoğlu’nun bu görüşmeden sonra nihai kararını duyuracağı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Ferdi'nin babasından Kuntz'a cevap!
Habere Git

Ferdi Kadıoğlu'nun istatistikleri

Hollanda'nın  NEC Nijmegen takımından 1.5 milyon Euro bonservis bedeliyle 2018-19 sezonunda transfer edilen 21 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu, sarı lacivertli formayla 73 maça çıkarken 9 gol attı, 11'de asist yaptı. Bu sezon takımda düzenli olarak şans bulan Ferdi Kadıoğlu,  Süper Lig'de 7, Avrupa Ligi'nde 2 ve Avrupa Ligi elemesinde 2 olmak üzere toplam 11 maçta forma giydi.  Altay ve Giresunspor karşılaşmalarında ağları havalandıran Ferdi Kadıoğlu, Altay ve HJK Helsinki maçlarında asist yapmayı başardı.

Hollanda alt yaş kategorilerinde forma giydi

Öte yandan 21 yaşındaki orta saha oyuncusu, Hollanda milli takımının da alt yaş kategorilerinde forma giydi. İşte Kadıoğlu'nun milli takım performansı:

  • Hollanda U21: 18 maç, 1 gol
  • Hollanda U19: 15 maç, 6 gol
  • Hollanda U18: 4 maç -
  • Hollanda U17: 13 maç, 2 gol
  • Hollanda U16: 2 maç, 1 gol
Senin için hazırladığımız haberler