Ferdi Kadıoğlu transferinde takas teklifi! İşte o yıldız...

08.07.2024 - 18:29 | Son Güncellenme: 08.07.2024 - 18:41

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki sol beki Ferdi Kadıoğlu'nun transferinde dev takas gündeme geldi. İşte Sarı-Lacivertlilere önerilecek o yıldız...

Ferdi Kadıoğlu transferinde takas teklifi! İşte o yıldız...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İtalyan basınında yer alan haberde, Serie A devi Juventus'un, Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın başarılı sol beki Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek istediği ifade edildi.

Takas teklifi

Calciomercato imzalı habere göre; Juventus, Sarı-Lacivertlilerin yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nun peşinde. Torino ekibinin bu transfer için Fenerbahçe'ye takas önereceği kaydedildi.

Weston McKennie teklifi

Haber detayında İtalyan devinin, Fenerbahe'ye Ferdi Kadıoğlu karşılığında 25 yaşındaki Amerikalı orta sahası Weston McKennie'yi takasta önereceği iddia edildi.

Fenerbahçe'nin listesindeydi

Geçtiğimiz haftalarda çıkan haberlerde, Fenerbahçe'nin, McKennie'yi transfer etmek istediği ve Juventus'un kapısını çalmaya hazırlandığı belirtilmişti.

10 asiste imza attı

Weston McKennie, geride bıraktığımız sezon İtalyan ekibinin formasını 38 maçta giydi. McKennie, bu maçlarda 10 asist yapmayı başardı.

Piyasa değeri

Juventus ile 2025 yılına dek sözleşmesi bulunan Amerikalı milli futbolcunun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 28 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler