Ferdi Kadıoğlu'na 5 yıllık teklif! Menajeri geliyor...

26.11.2021 - 12:18 | Son Güncellenme: 26.11.2021 - 12:31

Bu sezon gösterdiği performansla Fenerbahçe'nin en önemli isimlerinden biri haline gelen Ferdi Kadıoğlu konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Ferdi Kadıoğlu'na 5 yıllık teklif! Menajeri geliyor...

Fenerbahçe, Teknik Direktör Vitor Pereira'nın gözdesi haline gelen Ferdi Kadıoğlu ile yeni sözleşme için görüşmelere başladı. 

5 yıllık teklif

Sarı-Lacivertliler, sezon sonunda kontratı bitecek olan 22 yaşındaki oyuncuya 5 yıllık yeni bir sözleşme önerdi. Görüşmeler devam ediyor.

Menajeri çağırıldı

Fenerbahçe yönetiminin sözleşme görüşmelerini sürdürmek için genç futbolcunun menajeri Rob Janssen'i İstanbul'a davet ettiği öğrenildi.

1.4 milyon euroya transfer edildi

Sarı lacivertlilerin 2018 yılında Hollanda'nın NEC Nijmegen Kulübü'den 1,4 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Ferdi Kadıoğlu, bu sezon 19 resme maçta forma giydi. Yıldız futbolcu bu maçlarda 2 gol ve 2 asistle oynadı.

3 milli takımdan birini seçecek

Ferdi şu anda Kanada, Hollanda ve Türkiye A Milli Takımlarını seçme hakkına sahip. Ancak kararını henüz vermedi.

Kararını Mart ayından önce verecek

Mart ayındaki aday kadro açıklamasından önce Ferdi'nin milli takım kararını yetkililere bildireceği gelen bilgiler arasında.

Türkiye'yi seçmezse yabancı statüsünde oynayacak

Bu karar yıldız futbolcunun kulüp kariyerini de etkileyecek. Ferdi eğer Türk Milli Takımı'nı seçmezse Türkiye'de yabancı statüsüne geçecek. 

Senin için hazırladığımız haberler